Bajković: Malo smo usrećili narod (FOTO)

“Dočekao sam i ja ovo. Uspjeli smo koliko toliko da usrećimo narod poslije tragedije koja nam se dogodila. Sada i da umrem, bio bih najsrećniji na svijetu”, rekao je Bajković novinarima na stadionu Zvezde.

Bajković je najavio da će na kraju sezone napustiti klub.

“Da nisam dobio dijete… Gdje god da odem, srce i duša će mi biti u Zvezdi. Ima ovde ko da me zamijeni, tu su Predrag Rajković i Miloš Vesić, vjerovatno čak i bolje. Sigurno ne po srcu, ali po kvalitetu vjerovatno”, kazao je Bajković.

Zvezda je osvojila prvu titulu prvaka poslije šestogodišnje dominacije Partizana.

“Neka sad oni imaju malo taj post”, dodao je Bajković.

Kapiten Nenad Milijaš ocijenio je da je njegova ekipa zaslužila titulu šampiona Srbije, prvu od sezone 2006/2007.

Ninković: Nešto najljepše u karijeri

02

Crveno-beli su obezbijedili titulu šampiona pošto su na svom stadionu pobedili OFK Beograd sa 4:2 u 29. kolu Superlige Srbije. Zvezda je tako osvojila 26. titulu prvaka države u istoriji kluba.

Ovo mi je najsrećniji dan u karijeri. Osvojili smo titulu koju smo dugo čekali i nadam se da se neće zadržati samo na tome. Svašta smo prošli u ovih godinu dana i zbog toga nam ovo još više znači”, rekao je Darko Lazović.

Igrač sredine terena Miloš Ninković naveo je da bi mu ovo bila najgora sezona u karijeri da crveno-beli nisu osvojili titulu.

“Da nisam osvojio titulu, ovo bi mi bila najgora sezona u karijeri. Uz odlazak na Svjetsko prvenstvo, ovo je najljepše, ali ovo (titula sa Zvezdom) svakako ima prednost. Nisam bacio godinu dana”, rekao je Ninković.

On je kazao i da bi sigurno napustio klub da nije osvojio titulu.

“Da nisam uzeo titulu sigurno bih otišao odmah, a ovako ću prvo da proslavim, pa ću da sjednem s upravom da razgovaram i zajedno ćemo donijeti odluku”, naveo je Ninković.

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da su njegovi fudbaleri, ali i cijeli klub, zaslužili da osvoje titulu prvaka države. (B92)

a7

a1

a2

a3

a4

a5

a6

Komentari

Komentariši