Ostarjeli snovi tinejdžerki: Kako danas izgledaju ‘Bekstrit bojs’


Pet momaka je pre dvadeset godina u Orlandu formiralo bend i tada nisu ni sanjali da će u karijeri prodati više od 100 miliona ploča i imati armiju vatrenih obožavateljki koje prate svaki njihov korak.

Takođe, njima je uspelo da potroše sve svoje milione i deset godina kasnije ponovo se okupe iako su sada već bili matori za boj bend. A svojevremeno, frizura njihovog člana Nika je devedesetih godina bila jedna od najpopularnijih na svetu, i tu plavu kosu su želeli dečaci na svim kontinentima.

I pre nego su postali punoletni imali su hitove kao što su “As Long As You Love me”, “I Want It That Way” i “Longer Than Teen Life”.

Početkom 2001. sastav se nakratko rasformirao, i Houvi, Brajan, Nik, I-Džej, i Kevin su poručili da su odrasli i krenuli su svako na svoju stranu. Ali, vraćaju se na scenu 2005. singlom “Incomplete” koji je opet osvojio top liste.

(Telegraf)

Ako vam svi ovi podaci nisu dovoljni da pogodite ko su momci sa slike, razrešićemo vašu dilemu – Da žene! To su  ”Backstreet Boys” u koje ste bile zaljubljene pre koju deceniju.

Komentari

ok fest