Dan VI: Ana, Bojana, Miloš, Nadal, Serena…

Dan VI: Ana, Bojana, Miloš, Nadal, Serena…

Ivanovićeva jedina igra u singlu, a njen meč sa Nemicom Zabinom Lisicki drugi je po redu na Terenu 1 na kojem program u 14 časova otvaraju najbolja teniserka svijeta Serena Vilijams i Alize Korne iz Francuske.

U 14 časova na Centralnom terenu igraju prvi reket svijeta Rafael Nadal i Kazahstanac Mihail Kukuškin i tim mečom počinje program na našoj televiziji.

Poslije njih dvojice, na tom terenu igraće Amerikanka Alison Riske i Marija Šarapova iz Rusije, prije duela Švajcarca Rodžera Federera i Santjaga Hiralda iz Kolumbije.

Na Terenu 1 poslije Ane i Lisicki igraju Švajcarac Stanislas Vavrinka i Denis Istomin iz Uzbekistana.

Zanimljivi dueli smješteni su i na Teren 2, na kojem prvi meč od 12.30 igraju Miloš Raonić i Lukaš Kubot iz Poljske. Poslije njihovog meča na program je susret Rumunke Simone Halep i Belinde Benčić iz Švajcarske.

Ostali srpski predstavnici koji će se naći na terenu u subotu igraće u konkurenciji dublova, mješovitih parova i juniora. Na njihovim terenima prvi mečevi se igraju od 12.30.

Nenad Zimonjić u paru sa Australijankom Samantom Stosur igra treći meč na Terenu 18 u drugom kolu miksa sa Nijemcem Martinom Emrihom i Mihaelom Krajiček iz Holandije.

Bojana Jovanovski i njena partnerka Eva Hrdinova iz Češke igraju treći meč na Terenu 8
sa Njemicama Julijom Gerges i Ana-Lenom Grenefeld.

Junior Petar Čonkić igra drugi meč na Terenu 9 sa Danilom Medvedevim iz Rusije, dok Ivana Jorović u konkurenciji juniorki igra posljednji, peti meč na Terenu 5 sa Kejtlin Mekarti iz Sjedinjenih Država.

(B92)

Komentari