Igra zavođenja: Ovo su signali da se sviđate nekome


Flertovanje iz zabave je dobro zbog uvježbavanja trikova i održavanja forme. Ukoliko ste skloni kratkotrajnim, vrelim avanturama, a niste sigurni da i predmet vaših želja razmišlja u istom pravcu, pročitajte test i utvrdite istinu.

MUŠKI SIGNALI

1. Pogledao vas je tri puta zaredom

Psiholozi tvrde da je prvi pogled uijek informativnog karaktera. Ljudi gledaju druge oko sebe jer su im se našli u vidnom polju. Drugi pogled je odmjeravanje, jer je shvatio da je u pitanju žensko. Ali, ako vas pogleda i treći put, znači da je zainteresovan.

2. Okrenuo je stopala ka vama

Ukoliko nam je neko privlačan, nesvjesno ćemo uperiti svoje ruke, ramena, stopala ili noge ka njemu. Obratite pažnju na grupu muškaraca dok pored njih prolazi privlačna djevojka. Čak i ako sede sa svojim djevojkama, nesvjesno će ipak stopala biti okrenuta ka djevojci koja im se sviđa.

3. Dodiruje svoje lice dok vas gleda

Muškarac koji je zainteresovan za devojku sa kojom razgovara prstima će preći preko svog obraza, dodirnuti uho i počešati se po bradi. Takva reakcija je povezana s uzbuđenjem, nervozom i željom da se tim gestom “dotjera” i skrene pažnju na sebe.

4. Oči mu se kreću “u trouglu”

Kada gledamo nekoga s kim nismo bliski, obično nam se pogled zadržava na njegovim očima. Kada razgovaramo sa prijateljem, pogled će nam se sa njegovih očiju povremeno spustiti i do usana. Međutim, ako je u pitanju flert, pogled muškarca će obuhvatati mnogo veći dio tijela svoje sagovornice.

5. Gniječi limenku ili plastičnu flašu

Kada je muškarac zainteresovan, počeće da se igra kružnim predmetima, jer ga oni podsjećaju na ženske grudi i druge oble dijelove tijela. Stiskanjem konzerve će izraziti svoje podsvjesne želje.

ŽENSKI SIGNALI

1. Podizanje obrva

Psiholozi su ustanovili da je gest nesvjesnog podizanja obrva siguran signal da se u našem vidokrugu nalazi osoba koja nam se dopada. Ukoliko muškarac uzvrati na isti način i brzim pokretom podigne obrve da bi vas što bolje osmotrio, znači da su simpatije obostrane.

2. Igranje garderobom

Kao i muškarac koji skida nevidljive mrvice sa svoje košulje ili pantalona, i žene se ponašaju isto kada primjete nekoga ko im se dopada; počinju da zatežu majicu, da uklanjaju nepostojeće trunčice prašine sa suknje… I žene, kao i muškarci, u tom trenutku žele da izgledaju besprijekorno, kako bi što prije i što lakše osvojili osobu koja im se dopada.

3. Pokazivanje ručnih zglobova

Ako neko otkrije svoje zglobove, znači da je otvoren i iskren, ali i da je seksualno zainteresovan za drugu osobu. Ustanovljeno je da su ručni zglobovi erogene zone, vjerovatno zato što su žene nekada davno nosile mnogo konzervativniju garderobu, pa su ručni zglobovi bili jedini otkriveni dijelovi tijela. Ukoliko još i mašete rukama, sigurno je da želite da uđete u “njegov prostor” i da mu dodatno skrenete pažnju na sebe.

4. Prekrštene noge

Što žena više puta prekrsti noge ispred muškarca, to je znak da je više zainteresovana. Uostalom, nije li zbog takvog ponašanja Šeron Stoun u filmu “Niske strasti” proglašena zavodnicom broj jedan na planeti?

5. Imitiranje njegovih pokreta

Ukoliko žena nesvjesno počne da kopira pokrete muškarca koji je u njenoj blizini, to je siguran signal da prema njemu nije ravnodušna. Imitiranje tuđih pokreta je psihološka igra zavođenja i sigurno je da će prerasti u nešto konkretnije ako se obe strane odvaže na avanturu… (Super žena)

.

Komentari