Nesreća na Jahorini, poginula jedna osoba


“Na Јahorini je oko 17.00 časova završen uviđaj, kojem je prisustvovao dežurni tužilac Tužilaštva Istočno Sarajevo. Motorne sanske su izuzete i biće predmet vještačenja”, rekla je portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Policijskoj stanici Pale danas je u 12.20 časova prijavljeno da su dva lica motornim sankama udarila u pomoćni betonski objekat na ski-stazi “Željo” kada je jedno lice poginulo, dok je drugo teže povrijeđeno i prevezeno u bolnicu na Koševo.

Portparol Kliničkog centra Univeziteta Sarajevo KCUS Muamera Šehić je ranije rekla je da su u ovu zdravstvenu ustanovu dovezena dva pacijenta od kojih je jedan čiji su inicijali H.E. 42 bio u teškom stanju, te je preminuo, uprkos nastojanju ljekara da ga spasu.

“Drugi pacijent čiji su inicijali S.I. (19) dovezen je sa teškim tjelesnim povredama glave, grudnog koša i višestrukim lomovima. On je, nakon ukazane pomoći upućen na Kliniku za anesteziju i reanimaciju, gdje je trenutno pod nadzorom ljekara”, rekla je Šehićeva, prenose agencije.

.

Komentari