Hotel u srcu Anda do kojeg se dolazi samo visećim mostom


Hotel je u potpunosti napravljen od drveta i kamena i služi kao tiho utočište za ljude koji žele da pobjegnu od gradske vreve i obaveza i uživaju u divnoj prirodi jednog od najljepših planinskih masiva na svijetu.

Iako je hotel izuzetno luskuzan i stoji na raspolaganju gostima da im usliši sve želje, uprava ima i jedan važan zahtjev – uzdržavanje od uznemiravanja životinjskog svijeta.

Hotel 2

Ukoliko gosti žele da istražuju džunglu, organizuju se ture sa profesionalnim vodičima, u kojima turisti imaju priliku da vide nekoliko životinja jedinstvenih za to područje, poput pudu jelena – najmanje vrste na svijetu, koji je visok tek nešto više od 30 centimetara.

Unutar petospratnog hotela smješteno je 13 malih soba, zajedno sa nekoliko toplih kupki izrezbarenih unutar džinovskih debala, intiman bar i restoran. Kako bi se dobilo na autentičnosti, jedini način ulaska u hotel je viseći most.

Hotel u srcu Anda do kojeg se dolazi samo visećim mostom

Kad je riječ o aktivnostima, hotel nudi mini-golf, jahanje, rafting i bezbroj staza za planinske šetnje, kao i najdužu žicu za spuštanje razapnutu između dvije stijene na visini od 500 metara.

Cijena noćenja kreće se od 200 do 360 evra, što je prilično jeftino, imajući u vidu da susjedni hotel „Baobab“, sa kojim je povezan visećom stazom, za jedno noćenje naplaćuje i do 1.650 evra, javlja RTS.

.

Komentari

ok fest
ok fest