Porodici Delić iz Banjaluke potrebna pomoć


Porodici Dragana Delića iz banjalučkog naselja Motike u okviru akcije pomoći za obnovu porodične kuće koja je izgorila u požaru 7. oktobra stvoreni su samo osnovni uslovi za život, te im je i dalje potrebna pomoć u namještaju i novcu.

Predsednik humanitarne organizacije “Budi drugačiji” iz Banjaluke, Draško Stanivuković pozvao je danas sve koji mogu da i dalje pomažu Delićima.

– Do sada je prikuljeno 6.150 KM, privrednici su obezbijedili dio namještaja i građevinskog materijala, volonteri radili na obnovi kuće, ali je Delićima i dalje potrebna pomoć u namještaju i novcu – rekao je Stanivuković, koji je danas prisustvovao ručku koji je ova porodica pripremila kao znak zahvalnosti za organizatore akcije.

Stanivuković, koji je jedan od organizatora akcije, naglasio je da je Delićima još potrebna pomoć za obnovu radionice u kući u kojoj je tridesetsedmogodišnji Dragan radio i zahvaljujući kojoj je prehranjivao porodicu.

– Dosadašnja akcija prikupljanja pomoći za Deliće pokazala je da postoje dobri i humani ljudi koji su spremni da pomognu i moralno i materijalno. Vjerujem da možemo nastaviti da pomažemo i Delićima i drugim porodicama kojima je pomoć potrebna – naglasio je Stanivuković.

Komentari