Vaterpolisti Zvezde tri puta u Hitnoj pomoći


Vaterpolisti Crvene zvezde, koji su zbog utakmica Kupa Srbije doputovali u Niš, tri puta u dva dana javljali su se Hitnoj pomoći zbog stomačnih problema.

“Najpre su pre dva dana lekarsku pomoć zatražila dvojica igrača, juče u toku prepodneva njh sedmorica, i sinoć nakon utakmice takođe sedmorica”, rekao je za Betu dežurni ljekar Hitne pomoći Saša Milutinović.

On je istakao da su vaterpolisti u Hitnoj pomoći dobili infuzionu terapiju sa lijekovima, nakon čega su upućeni na Infektivnu kliniku da bi se utvrdio uzrok mučnine i drugih stomačnih tegoba koje imaju. Direktor Klinike za infektivne bolesti Žarko Ranković rekao je Beti da su se u protekla dva dana toj klinici javila samo dvojica igrača Crvene zvezde.

“Oni su bili na klinici pre dva dana. Nakon primljene infuzije vratili su se u hotel. U toku jučerašnjeg dana niko od vaterpolista nije primljen na kliniku”, kazao je Ranković.

Prema Rankovićevim rečima, u razgovoru sa igračima ustanovljeno je da su sa stomačnim tegobama došli u Niš. Ustanovljeno je takođe da pre dolaska u Niš nisu jeli istu hranu, dodao je Ranković. Vaterpolisti Crvene zvezde u četvrtak će se na bazenu “Čair” boriti sa Partizanom za pobednika Kupa Srbije.

Komentari

Plavi Telefon