Banjaluka: Humanitarna akcija “Pravo na paketić”


Humanitarna akcija “Pravo na paketić” je počela! “Krivci” za ovu ideju ali i realizaciju su Omladinska organizacija Zdravo da ste – Omladinski centar uz pomoć Studentskkog parlamenta Univerziteta u Banjaluci.

– Ove godine želimo da zajedno uz podršku svih koji su u mogućnosti, mališane koji nemaju često priliku da budu obradovani malim znacima pažnje, uveselimo novogodišnjim paketićima u okviru humanitarne akcije Pravo na paketić – kažu organizatori.

Akcija je namijenjena djeci iz socijalno ugroženih kategorija našeg društva, a građani mogu pomoći tako što će donirati neki od proizvoda koji čine novogodišnji paketić: grickalice, sokiće, slatkiše, igračke, školski pribor.

Svoju donaciju možete donijeti svaki radni dan u periodu od 13. do 20. decembra na fakultete u Banjaluci, gdje će biti postavljene kutije za donacije ili u prostorije Saveza studenata na svim fakultetima.

“Skupljamo sve vrste dječijih proizvoda: hrana, slatkiši, igračke, materijal za higijenu, knjige i školski pribor. Skupljanje dječijih proizvoda vršićemo do 19. decembra, a podjela će biti organizovana poslije 20.-og u mjesecu u Domu Omladine u Banjaluci uz prigodan program i Deda Mraza”, ističu u “Zdravo da ste”.

Takođe, ako ste zainteresovani finansijski da podržite akciju *Imam i ja pravo na paketić*, finansijska sredstva možete uplatiti na žiro-račun: 562-099000-17202-07.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće u ovoj humanitarnoj akciji možete da kontaktirate koordinatoricu akcije na 051/465-590 ili 065/978-379 ili tanja.boromisa@zdravodaste.org radnim danima od 10:00 do 16:00 časova.

Komentari