Bonući: Zbog sina sam razmišljao da završim karijeru


Fudbaler Јuventusa Leonardo Bonući izjavio je danas da je razmišljao da završi karijeru jer je njegov sin Mateo imao velike zdravstvene probleme.

Bonućijev dvogodišnji sin bolovao je od bolesti, javnosti nepoznate, ali je poslije operacije na dobrom putu oporavka, pa odlični defanzivac može više da se fokusira na obaveze u torinskom timu.

“Strahovi, koji su počeli u julu, nestali su prije nekoliko dana. Stalno smo Mateu pričali da je šampion i da mora da pobijedi tu utakmicu. Počeo je da igra fudbal sa bratom, a sada će ponovo. Konačno stvari idu u pravom smeru, fizički i psihički”, rekao je Bonući za italijansku Republiku.

On je priznao da je bio pod velikim pritiskom, tolikim da je htio da prestane sa aktivnim igranjem u 29. godini.

“Osjetili smo da nije isti dječak kada je bolest počela. Momentalno smo zakazali analize, pa operaciju, koja je trajala osam sati. Tih nedjelja sam razmišljao da prekinem sa fudbalom, nisam mogao da se skoncentrišem na posao”, kazao je Bonući.

Odlični štoper Јuventusa, čim se stabilizovalo stanje njegovog sina, potpisao je novi četvoroipogodišnji ugovor sa “Starom damom”.

Izvor: Tanjug

Komentari