Na donatorskoj večeri „S ljubavlju hrabrim srcima“ prikupljeno 1.241.088 KM


Na donatorskoj večeri Kabineta Predsednika Republike Srpske pod nazivom „S ljubavlju hrabrim srcima“, a u cilju izgradnje Centra za prevenciju razvojnih teškoća za majku i dete u Banjaluci prikupljeno je 1.241,088 KM.

Za realizaciju ove iznimno značajne i humane priče Kabinet predsednika Republike Srpske je izdvojio 700,000 KM, dok od strane ostalih donatora i spozora je prilupljeno 541,088KM.

Prema statističkim podacima kompanije M-tel a.d. Banjaluka ljudi humanog srca su preko 70.000 puta okrenuli broj 1412, ali konačne podatke o prikipljenim sredstvima putem usluge humanitarnog telefona imaćemo 10. januara 2017. godine.

Svoj doprinos u ostvarenju cilja UG Centar za edukaciju „Tvoja riječ“, odnosno osnivanja prestižne ustanove u Republici Srpskoj koja će se bviti ranom intervencijom da li su Kabinet predsednika RS, Gradska uprava Grada Banja Luka, mnogu gradovi u Srpskoj, resorna ministarstvima, institucije, mnogobrojne kompanije, donatori , sponzori i narvno pojedinci. Nakon donatorske večeri Kabineta predsednika Republike Srpske sasvim je izvesno da već imamom naš Centar. Da napomenomo, u budućem Centru za prevenciju razvojih teškoća za majku i dete  bavićemo se prevencijom, dijagnostikom i rehabilitacijom dece koja imaju teškoće u razvoju, ali pružaćemo i neophodnu ponomć roditeljima, porodici i stručnom kadru.

Komentari