Završeno donatorsko veče, upućeno više od 68.000 poziva

Na donatorskoj večeri „S ljubavlju hrabrim srcima“ prikupljeno 1.241.088 KM

Na donatorskoj večeri Kabineta Predsednika Republike Srpske pod nazivom „S ljubavlju hrabrim srcima“, a u cilju izgradnje Centra za prevenciju razvojnih teškoća za majku i dete u Banjaluci prikupljeno je 1.241,088 KM.

Za realizaciju ove iznimno značajne i humane priče Kabinet predsednika Republike Srpske je izdvojio 700,000 KM, dok od strane ostalih donatora i spozora je prilupljeno 541,088KM.

Prema statističkim podacima kompanije M-tel a.d. Banjaluka ljudi humanog srca su preko 70.000 puta okrenuli broj 1412, ali konačne podatke o prikipljenim sredstvima putem usluge humanitarnog telefona imaćemo 10. januara 2017. godine.

Svoj doprinos u ostvarenju cilja UG Centar za edukaciju „Tvoja riječ“, odnosno osnivanja prestižne ustanove u Republici Srpskoj koja će se bviti ranom intervencijom da li su Kabinet predsednika RS, Gradska uprava Grada Banja Luka, mnogu gradovi u Srpskoj, resorna ministarstvima, institucije, mnogobrojne kompanije, donatori , sponzori i narvno pojedinci. Nakon donatorske večeri Kabineta predsednika Republike Srpske sasvim je izvesno da već imamom naš Centar. Da napomenomo, u budućem Centru za prevenciju razvojih teškoća za majku i dete  bavićemo se prevencijom, dijagnostikom i rehabilitacijom dece koja imaju teškoće u razvoju, ali pružaćemo i neophodnu ponomć roditeljima, porodici i stručnom kadru.

Komentari