Momčilo Đukić (Đuka Banjaluka): Mladi treba da se ponašaju u skladu sa normama lijepog i kulturnog ponašanja

Momčilo Đukić (Đuka Banjaluka): Mladi treba da se ponašaju u skladu sa normama lijepog i kulturnog ponašanja

U nedjelju se u Banjaluci održavaju izbori za mjesnu zajednicu, pojedini kandidati su ove izbore shvatili ozbiljno te pripremili izborni program i ideje koje treba primjeniti u svojim sredinama. Jedan od takvih kandidata je i Momčilo Đukić poznatiji i kao Đuka Banjaluka. Pričali smo sa njim o njegovim ambicijama i planovima za svoju mjesnu zajednicu Cenatr 2 kojoj pripada.

mojKontakt: Koji su vaši motivi za kandidaturu za savjet mjesne zajednice?

Kandidovala me je stranka SNSD kako bi imali veću kordinaciju mjesne zajednice sa administrativnom službom grada i gradonačelnikom Igorom Radojičićem. Moj motiv je da pomognem svom naselju Cenatr 2 u još bržem razvoju.

mojKontakt: Zašto ste se u tim godinama odlučili baviti društveno korisnim radom?

Živjeći 50 godina u mjesnoj zajednici Cenatr 2 u mom naselju mislim da najbolje poznajem potrebe svojih komšija.

mojKontakt: Koji su prioriteti u vašem radu?

Obnoviti trotoare kako bi učenici osnovne škole Ivo Andrić i muzičke škole bezbjedno dolazili na nastavu i uvesti policajca kod Veterinarskog instituta Vaso Butozan.

mojKontakt: Zašto su bitni izbori za savjet mjesne zajednice?

Izbori za savjet mjesne zajednice bitni su jer je mjesna zajednica baza od koje sve polazi za rješavanje problema u cijelom gradu.

mojKontakt:Kako vidite položaj mladih u vašoj mjesnoj zajednici?

Moja je želja da uputim mlade da uzmu što više učešća u radu naše mjesne zajednice, te doprinesu razvoju iste. Takođe da utičem da se ponašaju sa normama lijepog i kulturnog ponašanja, na kraju krajeva na mladima svijet ostaje.

Komentari