Banjaluka: Dvojica mladića pretukla taksistu!


Dvojica mladića pretukla su jutros banjalučkog taksistu čiji su inicijali M.D. U napadu su učestvovali mladići inicijala M.M. i B.Z.

Napadnuti taksista radnik je Bel taksija. Poziv za vožnju služba je dobila jutros oko 8:30 , a traženo je da se putnici prevezu do lokacije na Starčevici.

Za vrijeme vožnje mladići su zatražili da taksista prati određeni automobil koji se pojavio na cesti, što je on i uradio.

Kada je, ispričano je ATV-u, stao na crveno svjetlo na semaforu na Bulevaru Živojina Mišića mladići su tražili da nastavi vožnju, što je taksista odbio.

Taksista je, pitao mladiće imaju li novac da plate vožnju , na šta su oni odgovorili da nemaju. Taksista je potom stao pred kapijom banjalučkog kampusa.

Jedan od mladića našao je flašu te udario taksistu u glavu. Kako bi se spasao, taksista je koristio suzavac kojim se odbranio.

Uskoro su na lice mjesta stigli i policija i hitna pomoć. Vozač taksija prebačen je na Hirurgiju gdje su mu sanirane povrede, a , kako je rekao, na glavi zbog zadobijenih povreda ima i dvije kopče.

Kako je potvrđeno u policiji, prijavu o fizičkom obračunu tri lica u ulici Bulevar Petra Bojovića dobili su u 8:55. Na lice mjesta stigli su policajci Policijske stanice centar i Policijske stanice za intervencije. Prema navodima policije, protiv mladića M.M. i B.Z. biće pokrenut izvještaj o počinjenom prekršaju narušavanja javnog reda i mira.

(ATV)

Komentari