Cilj im je da ocrne Srpsku; Mete predsjednik i Vlada Srpske, NSRS, RTRS i MUP


Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je da su bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović i direktor OBA Osman Mehmedagić kreatori sukoba između Vlade Republike Srpske i Savjeta ministara BiH u vezi sa transportnom zajednicom. Cilj je da se ocrni Srpska, a glavne mete destabilizacije su predsjednik i Vlada Srpske, Narodna skupština, Radio-televizija Republike Srpske i MUP Srpske, naveo je Stevandić.

Stevandić smatra da je cilj tog sukoba da se Srpska ocrni pred međunarodnom zajednicom i pokuša izolovati, da bi ušla u nelikvidnost i bila onemogućena isplata plata i penzija, a eventualno nezadovoljstvo građana iskoristilo u političke svrhe.

– Za plan destabilizacije obezbijeđena su medijska i finansijska sredstva, koje kontrolišu paralalne strukture koje su stvorili Izetbegović i Mehmedagić, jedino što nije obezbijeđena podrška naroda u Srpskoj, zbog čega su se i stranke u Savezu za promjene, koje su upale u zamku, počele da raspadaju. Apelujemo na kolege iz Savjeta ministara da se manu podilaženja projektima gospodina Mehmedagića i Izetbegovića i da u saradnji sa Vladom Republike Srpske vrše vlast – naglasio je Stevandić.

Komentari

ok fest