Marija Šerifović spektakularnim koncertom u Banjaluci postavila rekord Kastela


Najavljen kao spektakl godine, koncert Marije Šerifović u Banjaluci ispunio je sva očekivanja. Ljetna pozornica tvrđave Kastel bila je mala da primi sve obožavaoce i ljubitelje muzike koju pravi Marija Šerifović.

Jedinstven ambijent, nevjerovatna energija i simbioza sa publikom uticali su da ova vrela avgustovska noć ostane dugo upamćena među banjalučkom publikom koja je uspjela da kupi ulaznicu za sasvim sigurno spektakl godine u Banjaluci.

Marija je pjevala sve svoje najveće hitove, dok je pjesmu Molitva sa kojom je donijela pobjedu Srbiji na Evroviziji otpjevala publika, dok je Marija sjedila i uživala slušajući kako banjalučka publika od riječi do riječi pjeva samo za nju.

Da ima sjajan kontakt sa publikom Marija je pokazala u više navrata, a jednom zaljubljenom paru je i posvetila pjesmu. Čudila se Marija i kako “veliki” momci pjevaju njene “ženske” pjesme takođe ne ustučavajući se ni da sočno opsuje kada je ponese trenutak.

Poseban trenutak koncerta je bila Marijina interpretacija pjesme “Pukni zoro”, upaljeni blicevi, pjevanje u glas publike koja je do zadnjeg milimetra popunila Kastela napravili su sjajan ambijent koji će sasvim sigurno da se prepričava narednih godinu dana, do nekog novog spektakla godine u Banjaluci.

Upućeniji poznavaoci muzičkih dešavanja na Kastelu saglasni su da nikada nije bilo više ljudi na ljetnoj pozornici kao i da će se o ovom koncertu pričati dugo i prepričavati generacijama.

Obiljžavanje 20 godina postojanja Kontakt radija poznatog pod sloganom DOBRI DUH GRADA jedan je od povoda za organizaciju koncerta kojim se zahvaljujemo publici na dugogodišnjoj vjernosti.

Komentari

ok fest