Ovo je jedini horoskopski znak koji je u krevetu vatreniji od Škorpije


Riječ je, naravno, o Lavu.

Za razliku od mnogih horoskopskih znakova koji se mogu pohvaliti neiscrpnom energijom Lav ima, po mišljenju mnogih, jednu posebnu osobinu. Kao vatreni znak, Lav obožava da se dokazuje, te će vam u krevetu pokazati svoj takmičarski duh. On jednostavno uvijek hoće da bude bolji od drugih. Samim tim, Lav će uložiti mnogo napora da uspije u tome. Vježbaće, razgovaraće i tražiće nove načine kako bi u potpunosti zadovoljio svog partnera.

Lav osvaja svojim stavom, a krasi ga osmijeh na koji rijetko ko može da ostane imun. Zahvaljujući njegovom neumornom duhu, on zna sva „kul“ mjesta u gradu, na koja će vas sigurno voditi kako bi vas očarao. Naravno, on od partnera traži potvrdu, te mu slobodno malo laskajte – ali nikada ne pretjerujte kako se ne bi uobrazio. Kao pravi zavodnici, Lavovi će učiniti sve kako biste se osjećali posebno, a riječ “blam” za njih ne postoji.

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje i ne znaju šta je trema, pa vas to može iritirati u svakodnevnom životu. Što se tiče seksa, to će značiti da je spreman da isproba sve, bez ikakvog straha. .

Komentari