Kaliopi dobila najlijepše zvijezdeno nebo na koncertu u Banja Luci


Da su Kaliopi i banjalučka publika u velikoj ljubavi potvrdilo se i u subotu na koncertu u Tvrđavi Kastel.

Makedonska pjevačica Kaliopi, koja važi za jedan od najmoćnijih i najspecifičnijih vokala na Balkanu, u usbotu je na banjalučkoj tvrđavi održala koncert o kome će se dugo pričati.

Kaliopi je koncert otvorila sa pjesmom “Nebo mi sja”, a onda su slijedili “Mrvica”, “Probudi me”, “Da li me sakas”, “Za samo eden den”, “Kofer ljubavi”…

Svoju baladu “Znam da te volim”,  posvetila je legendarnoj Jadranki Stojaković i zajedno sa publikom uz gromoglasni aplauz i ovacije odali joj poštovanje.

Kaliopi je iz publike pozvala da joj se pridruže njeni prijatelji iz škole modernog pjevanja “MaMa Vox” i da zajedno otpevaju pjesmu “Ne” a zatim je uslijedila i akustična verzija pjesme “Jutro”.

Predivna atmosfera na Kastelu je bila obogaćena i hitovima  “Vučica”, “Rodjendan”, ”Poželi”, “Melem”, “Oprosti”, “Dona”, “Lokomotiva” i ostali, a publika je gotovo sve vrijeme bila na nogama i pjevala zajedno sa Kaliopi.

Da su prisutni uživali u moćnoj i emotivnoj interprataciji, govori i podatak da je Kaliopi morala dva puta izlaziti na bis kada su uslijedili evergrini “Crno i belo” i njen zaštitni znak pjesma “Rodjeni(Bato)”.  Osim zvijezda na nebu ovoga puta vatreni fanovi su svojim mobilnim telefonima napravili zvijezde na nebu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

ok fest