Počela izgradnja Varoš čaršije – evo šta Rodoljub Drašković sprema za sledeću sezonu


Lokalitet Draženska Gora. Na 500.000 metara kvadratnih angažovana je sva domaća operativa. Gradi se Varoš Čaršija. Po ideji predsjednika poslovnog sistema Swisslion Takovo Rodoljuba Draškovića. A kad on odluči da gradi scenario je svima dobro poznat – zacrtani rokovi, kvalitetni objekti, garantovan završetak radova – kompleksi od kojih  zastaje dah.

Do sledećeg proljeća građane Trebinja i sve turiste iznendaiće novi impozantni objekti.

Pa da počenemo redom.

Okosnicu čaršije činiće trg sa jezerom i ugostiteljskim,  kulturnim i zabavnim  sadržajima.

Planirana je  izgradnja koloseuma, etno sela, gradske tržnice, sportskih terena…

Za sve kojima je Trebinje interesantno i atraktivno mjesto za odmor grade se  tipski rezidencijalni objekti – sto dvadeset  jednica u prvoj fazi.

Tu su i luksuzne tipske vile sa okućnicom od 1. 000 kvadrata  koje će pružiti odmor i uživanje u predivnom krajoliku omeđenom suncem i plavim nebom. A na korak su zabava i adrenalin, odnosno sadržaji koje nudi novootvoreni Akva park, koji se prostire na 79 hiljada kvadrata i zadovoljava ukuse najzahtijevnijih gostiju.

Još ove godine biće završeni i radovi na Galiji u Akva parku. Radi se o luksuznom objektu (nasukanom brodu)   u kome će se nalaziti spa centar, centar za uljepšavanje sa medicinskim sadržajima  i luksuzni restoran.

U završnoj su fazi i radovi na hotelu koji će imati 27 apratmana.

Nove sadržaje dobija i Dino park. Urađen je projekat najveće zatvorene  igraonice za djecu na ovom prostoru, koja će biti pogodna za uživanje mališana, proslave…

(Hercegovina press)

Komentari