Banjaluka dobila novo igralište i rekreativnu zonu


Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i generalni direktor kompanije “M:tel” Marko Lopičić otvorili su danas u krugu vodenog parka “Akvana” novoizgrađeno dječije igralište i rekreativnu zonu.

Vrijednost ove investicije, koja je poklon kompanije “M:tel”, iznosi oko 120.000 KM.

Radojičić je istakao da je riječ o sadržaju koji je bio neophodan širem urbanom području grada, gdje ima puno djece.

“Uz veliko igralište, tu su i vježbalište i trim staza, tako da te sadržaje mogu da koriste i rekreativci”, istakao je Radojičić i zahvalio kompaniji “M:tel” na vrijednoj donaciji.

On je dodao da je u toku izgradnja igrališta na još nekim lokacijama, kao i pregovori sa novim društveno odgovornim kompanijama kojima grad nudi lokacije na cijelom području Banjaluke.

Direktor kompanije “M:tel” Marko Lopičić rekao je da je kompaniji “M:tel” zadovoljstvo da učestvuje u životu zajednice na najljepši način – darivanjem.

On je dodao da im je važno da pomognu u stvaranju boljih i ljepših uslova za život i razvoj najmlađih sugrađana, ali i svih rekreativaca koji će koristiti ovo igralište, odnosno terene, staze i sprave za vježbanje.

Lopičić je naveo da ovo nije prvo igralište za čiju je izgradnju “M:tel” donirao sredstva, te izrazio nadu da će kompanija i u budućnosti imati priliku na ovaj način biti dio života svojih sugrađana.

Komentari