Lakše do zimske opreme na sajmu u Banjaluci


Ljubitelji skijanja koji žele da razmijene ili da za malo novca kupe očuvanu ski-opremu moći će to da učine narednog vikenda u Banjaluci.

Ski klub Starčevica organizuje dvodnevni Sajam i razmjenu korišćene skijaške opreme, na kojem će posjetiocima biti ponuđene polovne i kvalitetne skije, štapovi i skijaška odjeća. S obzirom na to da je nabavka ski-opreme za mnoge nedostižna, ovaj sajam je odlična prilika za skijaše, ali i one koji to žele da postanu, da nabave opremu i spremni dočekaju prve pahulje i zimske čarolije.

Predsjednik ovog kluba Davorin Skočić kaže da će sajam vrata otvoriti 2. decembra, te da će zainteresovani u restoranu „Sorizo“ u vodenom parku „Akvana“, imati priliku da od devet do 19 časova prodaju i kupe korišćenu skijašku opremu.

– Zainteresovani se mogu javiti do 30. novembra na broj telefona 065/220-693, kako bi dogovorili detalje u vezi sa preuzimanjem opreme. Plan je da već u petak uoči otvaranja sajma zaprimimo i popišemo svu opremu – istakao je Skočić.

Dodaje da su članovi Ski kluba Starčevica, koji broji 200 članova, uglavnom porodice sa djecom, te da roditelji žele da svoju ljubav prema skijanju prenesu i na mališane.

– Skijaška oprema je prilično skupa, a djeca je vrlo brzo prerastu. Mnogi su nam prethodnih godina donosili opremu koju više ne koriste i željeli su da je prodaju, zbog toga smo odlučili da organizujemo sajam kako bi ljubitelji skijanja mogli pronaći dobru opremu po povoljnim cijenama – rekao je Skočić i dodao da će na ovoj manifestaciji biti predstavljeni i neki noviteti proizvođača skijaške opreme, koje će posjetioci moći pazariti po sajamskim cijenama.

Skočić ističe da je na adresu Ski kluba Starčevica već stiglo mnogo prijava, te da će po svemu sudeći na štandovima biti najbolja ponuda skija, pancerica i štapova.

  • Očekujem dobar odziv i posjećenost i uvjeren sam da će ova manifestacija u idućim godinama postati tradicionalna – rekao je Skočić i dodao da je ulaz na sajam slobodan.

Ski-simulator

Davorin Skočić je rekao da će tokom sajma biti organizovana i promocija ski-simulatora.

– Promovisaćemo ski-simulator koji nam ustupa jedan fitnes centar s kojim imamo dobru saradnju. Simulator je značajan za pripremu skijaša pred sezonu skijanja – rekao je Skočić.

Komentari