Izašla finalna lista: EXIT izglasan među najbolje festivale i organizatore u Evropi!

Izašla finalna lista: EXIT izglasan među najbolje festivale i organizatore u Evropi!

Na zvaničnom izboru za najbolje festivale u Evropi (European Festival Awards) na kojem učestvuje vrtoglavih 350 festivala iz više od 35 zemalja starog kontinenta, sva četiri festivala u organizaciji EXIT tima izglasani su među deset najboljih, svaki u svojoj kategoriji! EXIT je glasovima publike i devetu godinu uzastopno izabran u 10 najboljih festivala Evrope i to u glavnoj kategoriji za “Najbolji veliki festival” zajedno sa ostalim gigantima kao što su belgijski Tommorowland, holandski Lowlands, njemački Wacken Open Air ili susjedni Sziget u Mađarskoj.

 EXIT Festival 2017 | The Official Aftermovie:

 EXIT je dobio i još dva velika priznanja od strane stručnog žirija sa dodatne dvije nominacije u dvije specijalne kategorije, “Take a Stand!” nagradu za društveno angažovano djelovanje, ali i za najboljeg organizatora na nivou cijele Evrope! Razlog leži u tome što su sva četiri festivala u organizaciji EXIT tima, Sea Star u Hrvatskoj, Revolution u Rumuniji, te EXIT u Srbiji i Sea Dance u Crnoj Gori, izglasani među deset najboljih u Evropi, svaki u svojoj kategoriji. Sa nominacijama za još dvije specijalne nagrade, EXIT tim ima ukupno čak šest nominacija od ukupno 12 različitih nagrada za najbolje festivale!

 Sea Star 2017 – The Official Aftermovie:

 Premijerno izdanje Sea Star festivala u Umagu je nakon nezaboravna četiri dana ostavilo odličan utisak na preko 50.000 posjetilaca jer je istarski događaj u finalu za “Najbolji novi festival” sa belgijskim Cactus festivalom i portugalskim Waking Life, dok je rumunski Revolution treću godinu zaredom u finalu za “Najbolji mali festival”. Sea Dance, koji je još prve godine osvojio ovu prestižnu titulu, i ove godine se našao u finalnom izboru deset najboljih u kategoriji do 40.000 posetilaca dnevno. Biser ovogodišnjeg Exita i svjetske muzičke scene Rag’n’Bone Man, glavni je favorit za Najbolju novu zvijezdu.

 EXIT 2017 | Rag`n`Bone Man @ Main Stage:

 Pobjednike bira publika iz cijele Evrope, zajedno sa stručnim žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz svijeta festivalske industrije, a listu svih finalista možete vidjeti na zvaničnom sajtu Evropskih festivalskih nagrada. Proglašenje će biti na ceremoniji dodjele nagrada u Groningenu u Holandiji 17. januara 2018. EXIT je ovu nagradu osvojio 2013. godine, dok je Sea Dance svog prvog festivalskog “Oskara” dobio 2014. godine.

12.12. – Stižu prve EXIT ulaznice sa 60% popusta!

U utorak 12. decembra stižu i prve EXIT ulaznice po poklon ceni od 115 KM, što je ušteda od rekordnih 70% u odnosu na njihov finalni iznos! Prve ulaznice za EXIT svake godine se rasprodaju za svega par sati, a njihova sljedeća cijena biće automatski podignuta nakon što najbrži razgrabe ovaj prvi kontigent.                                    

Komentari