Ujedinjena Srpska sve brojnija, u Doboju održana izborna skupština gradskog odbora


U Doboju je sinoć održana izborna skupština gradskog odbora Ujedinjene Srpske na kojoj je za predsjednika Odbora izabrana uspješna preduzetnica i bivša narodna poslanica Rankica Panić.

Obraćajući se stranačkim kolegama i gostima u punoj sali Slobomir P Univerziteta, Panićeva je navela da dobojski Gradski odbor Ujedinjene Srpske trenutno broji 29 članova.

“Naše prve aktivnosti u narednom periodu biće formiranje mjesnih odbora stranke, nastojaćemo da u svakoj mjesnoj zajednici u Doboju formiramo mjesni odbor Ujedinjene Srpske kako bismo bili bliži građanima, saznali šta oni očekuju i šta Ujedinjena Srpska može da im ponudi”, rekla je Panićeva. Istakla je da je cilj Ujedinjene Srpske da formira stranačku organizaciju na području cijele Izborne jedinice pet koja obuhvata Doboj, Teslić i Petrovo.

“Ne sumnjam da ćemo u tome uspjeti i ostvariti dobar rezultat na izborima iduće godine. Cilj Ujedinjene Srpske je da bude dio vlasti i da aktivno učestvuje u kreiranju javnih politika i bolje budućnosti Republike Srpske. Kao preduzetnica, na prvo mjesto stavljam unapređenje poslovnog ambijenta, stvaranje nove vrijednosti i otvaranje novih radnih mjesta jer ćemo sa jakom privredom imati i bolje školstvo, zdravstvo i uopšte bolji život običnih ljudi – rekla je Panićeva. Dodala je da građani prepoznaju kvalitet Ujedinjene Srpske o čemu svjedoči sve veći broj onih koji podržavaju ideje i program te političke partije.

Nakon Izborne skupštine, održana je Javna tribina Ujedinjene Srpske “Kuda ide Republika Srpska” na kojoj su govorili predsjednik Ujedinjene Srpske dr Nenad Stevandić, potpredsjednik Ujedinjene Srpske Dušan Stojičić i zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić.

Skupu su prisustvovali i zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Marinko Dragišić, potpredsjednica Ujedinjene Srpske Natalija Trivić, predsjednica Aktiva žena Ujedinjene Srpske Mirela Kajkut Zeljković, generalni sekretar Ujedinjene Srpske Neven Stanić, te brojni članovi i simpatizeri partije.

Nikolina Stjepanović iz Džudo kluba “Athelete M” iz Doboja uručila je predsjedniku Ujedinjene Srpske Nenadu Stevandiću zahvalnicu za finansijsku pomoć zahvaljujući kojoj su sportisti tog kluba učestvovali na Evropskom prvenstvu u džudou za mlađe seniore, održanom u oktobru u Podgorici.

Komentari