Selak doveo pojačanje za socijaliste u Banjaluci

Selak doveo pojačanje za socijaliste u Banjaluci

Danas se Socijalističkoj partiji i Aktivu mladih Socijalističke partije Banja Luka pridružio poznati banjalučki sportista i rukometaš banjalučkog Borca Djordje Čelic.

U svom prvom obraćanju u prostorijama Socijalističke partije Đorđe Čelić je izjavio da se osjeća srećnim i počastvovanim što se pridružio Socijalističkoj partiji.

“Pridružio sam se Socijalističkoj partiji jer smatram da se radi o partiji koja njeguje istinski pozitivne društvene vrijednosti . Siguran sam da cu kroz svoje buduće djelovanje u partiji dati doprinos razvoju sporta u Banjoj Luci.”

Predsjednik Gradskog odbora SP BL Goran Selak istako je da ga raduje da mladi I afirmisani sportisti prepoznaju ideje SP i da su svi dobrodošli da daju svoj doprinos u razvoju našeg grada, sporta i društva.

“Banja Luka je bila i ostala grad sporta. Imamo i njegujemo poseban senzibilitet prema sportistima našeg grada. Najbolji primjer za to je i kapiten Fudbalskog kluba Borac – Boris Raspudić koji je nas dugogodišnji član”, istakao je Selak.

Predsjednik Aktiva mladih SP BL Nikola Vukčević iskazao je dobrodošlicu Đorđu i čestitao mu učlanjenje u Socijalističku partiju I Aktiv mladih Socijalističke partije Banja Luka.

“Svakim danom Aktiv mladih Socijalističke partije Banja Luka bogatiji je i brojniji za nove članove. Drago nam je da je Đorđe prepoznao program, strategiju, ali i tim ljudi u Partiji i u Aktivu mladih sa kojim može da sarađuje. Najbolja preporuka za sve mlade ljude našeg grada da nam se pridruže jesu upravo ovakvi primjeri. Aktiv mladih je u potpunosti otvoren za sve simpatizere SP da nam se pridruže I uključe u našim svakodnevnim aktivnostima.”

Komentari