Evo najlakšeg načina da odeš na Mundijal!


Požuri! Ostalo ti je još malo vremena u kojima imaš šansu da za 1KM odeš na Mundijal!

Bliži se Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a vjerujemo da bi svi ljubitelji fudbala jedva dočekali da odu na ovaj turnir! E, pa to nikada nije bilo lakše, jer te Meridian vodi na Mundijal!

Potrebno je samo da odigraš tiket sa tri para iz Meridian Mundijal lige i imaš šansu da odeš na Svjetsko prvenstvo! Nije važno da li je tiket dobitan ili nedobitan, svi tiketi iz „Meridian Mundijal“ lige učestvuju. Imena prvih putnika za Rusiju se objavljuju 31. decembra, tako da je na tebi da požuriš!

Svi sanjamo da vidimo najbolje svjetske fudbalere na jednom mjestu, da uživo gledamo majstore na djelu. Da budemo među 32 tima i 736 najbolja fudbalera na svijetu! A sada ti je samo jedan tiket potreban da bi im se pridružio i preletio 5.500 kilometara dugačak put do Rusije.

Ipak jedno je jasno – svi bi željeli da se nađu na Svjetskom prvenstvu, a to je sada sasvim moguće uz Meridian Mundijal akciju! 31.12.2017. objaviće se i ko su srećnici koje će Meridian odvesti na Mundijal.

Hoće li Lionel Mesi konačno uspjeti da osvoji trofej sa Argentinom? Da li moćna Njemačka može da prvi put u istoriji osvoji Mundijal dva puta zaredom? Da li će Kristijano Ronaldo poslije uspjeha na Evropskom prvenstvu uspjeti da uzme još jedan trofej sa Portugalom ili će Nejmar odvesti Brazil do zlata?

Pitanja je mnogo, a odgovore na njih potraži na licu mjesta! Sada tiket odigraj, na ljeto u Rusiji uživaj!

A kako otići u Rusiju nabolje je objasnio Žika Todorović u video na linku:

Komentari