Ubio se Prijedorčanin, u oproštajnom pismu otkrio zašto

Objesio se vozač koji je udario pješaka kod Gradiške

Mile Karan (31) iz Gradiške, koji je prekjuče uhapšen nakon što je utvrđeno da je pobjegao sa mjesta saobraćajne nezgode tokom koje je vozilom udario i povrijedio sugrađanina, juče se objesio, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Naš izvor dodaje da je život sebi oduzeo u šupi u Rogoljima, opština Gradiška, a da je tragedija prijavljena sinoć oko 17.50 časova.

Karan je uhapšen u Slatini, opština Laktaši, a terete ga da je renoom laguna, koja je i pronađena, i na kojoj su uočena oštećenja, u Brestovčini udario Gradiščanina Sašu Čolića (31).

Pronašli su ga pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, a sumnjiče ga za ugrožavanje javnog saobraćaja, ali i nepružanje pomoći povrijeđenom Čoliću.

“Na osnovu tragova izuzetih sa lica mjesta i preduzetih operativnih i istražnih  mjera i radnji u cilju identifikovanja vozila, kao i identifikovanja i pronalska vozača, utvrđeno je da je u pitanju vozač M.K.”, saopšteno je juče iz Policijske uprave Gradiška.

Čolić je, u noći kada ga je udarilo vozilo, s radnim kolegama imao proslavu poslovne Nove godine i auto ga je “pokupilo” kada su, u ponedjeljak oko 2.05 časova, krenuli kući.

(Nezavisne)

Komentari