Centar za razvoj sela donator FK Krupa!?

Centar za razvoj sela donator FK Krupa!?

Glavna služba za reviziju javnog sektora u svom izvještaju navela da je donedavni direktor banjalučkog Centra za razvoj i unapređenje sela Milenko Šarić platio 60.000 KM izgradnju ograde oko stadiona Fudbalskog kluba Krupa.

Iako se novac Centra za razvoj i unapređenje sela može koristiti isključivo za razvoj poljoprivrede, 60 hiljada maraka dobio je i klub iz kanjona Tijesno, pokazala je glavna služba za reviziju javnog sektora u svom izvještaju, objavio je portal “BL moj grad”, a prenijela “Alternativna televizija”.

Od prije godinu dana, na čelu Centra se, da ironija bude veća, nalazi Draško Ilić, čelnik Krupe kojem je Centar za razvoj i unapređenje sela platio ogradu oko stadiona, iako sa fudbalom nema nikakve veze.

Klub iz Krupe na Vrbasu je najuspješniji fudbalski klub iz Republike Srpske i zasad jedini koji je osigurao nastup u Ligi za šampiona Bosne i Hercegovine, što znači da će i dogodine biti član elitnog razreda bh. fudbala.

Takođe, izabranici trenera Slobodana Starčevića su izborili plasman u polufinale Kupa BiH i imaju dobre izgleda da prvi put u istoriji izbore nastup u međunarodnim takmičenjima.

Komentari