Nastavljena potraga za nestalim Davidom, roditelji nude 100.000 KM za informacije

Nastavljena potraga za nestalim Davidom, roditelji nude 100.000 KM za informacije

Danas je nastavljena potraga za nestalim mladićem Davidom Dragičevićem iz Banjaluke. Roditelji nude 100.000 KM za informacije.

“Mi roditelji Davida Dragicevica zelimo podijeliti nase sumnje..David je to vece drugu poslao poruku da ako mu se to vece nesto desi kriv je F. Ć., policija ga je ispitala i prosao je, medjutim mi roditelji smatramo da nase dijete nije to napisalo iz cista mira !!!! Nesto se desilo, David nije odlutao! Ko nam dostavi informaciju gdje je David dobice nagradu od 100 000 km !!! Molim vas dijelite”, napisala je majka nestalog mladića na FB profilu.

Ovo je peti dan potrage za Dragičevićem, čiji je nestanak prijavljen 18. marta.

Grupa građana okupila se danas kod “Euro Benz” pumpe u naselju Starčevica odakle su se zaputili prema Poniru gdje su zajedno s policijom krenuli u potragu za ovim mladićem.

Dragičević je od kuće otišao 17. marta oko 19 časova, a posljednji put je viđen u nedjelju oko 3.30 časova kada je izašao iz jednog noćnog kluba u Banjaluci, a nestanak je prijavljen sutradan.

U momentu nestanka Dragičević je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerke i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je da policijski službenici u skladu sa uputstvom o potražnoj djelatnosti preduzimaju sve potrebne mjere i radnje sa ciljem pronalaska lica.

“Policija radi na ovom slučaju dok se ne pronađe lice”, rekla je za BUKU Marija Markanović.

Kada je riječ o konkretnim tragovima o ovom slučaju Marija je rekla da nemaju ništa konkretno sa čim bi mogli istupiti u medije.

Ovaj mladić posljednji put je viđen u noćnom klubu Fabrika u Banjaluci, dok je prije toga sa društvom bio u lokalu “Down town” u Banjaluci.

Nezvanično se saznaje da mu je telefon posljednji put bio uključen u subotu navečer, od kada je nedostupan, a porodica ga opisuje kao mirnog mladića i nekonfliktnu osobu.

Iz PU Banja Luka su pozvali sve građane da, ukoliko primijete ili imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa osobom za kojom se traga, odmah to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan telefonski broj 122.

Komentari