Ranjavanje vođe “Lešinara”: Šta se zaista desilo?

Ranjavanje vođe “Lešinara”: Šta se zaista desilo?

Dejan Kostić Dela (29), jedan od vođa navijača Borca iz Banjaluke uboden je u banjalučkom naselju Lazarevo (Budžak), ali nije životno ugrožen.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović potvrdila je našem sajtu da je do incidenta došlo u ulici SIme Matavulja u Banjaluci.

“Obavještavamo Vas da su policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 08.04.2018. godine izvršili uviđaj na parking prostoru u ulici Sime Matavulja, u putničkom automobilu marke ‘volvo’ gdje su pronađeni tragovi koji asociraju na tragove crvene boje, a za koje je vlasnik vozila naveo da su od povrijeđenog. Policijski službenici su istog dana uhapsili jednu osobu koja se može dovesti u vezu sa nanošenjem povreda oštećenom”, saopšteno je iz banjalučke policije i dodano da je o svim činjenicama upoznat dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se utvrdi činjenično stanje.

“Rad po navedenom je u toku”, navedeno je u saopštenju banjalučke policije.

DEMANT KOSTIĆA

Dejan Kostić je za sajt “srpskainfo.com” demantovao da ga je Stefan Brkić povrijedio nožem, već da je povrede sam sebi slučajno nanio tokom proslave Brkićeve momačke večeri. “Stefan nema veze sa tim. Nas dvojica se poznajemo cijeli život. Nikada ne bih digao ruku na njega, ili on mene”, rekao je Kostić.

Iz policijskih izvora u Banjaluci saznali smo da je na parkiralištu napravljen uviđaj vozila kojim je upravljao fudbaler crveno-plavih Stefan Dujaković, a koji je prevozio povrijeđenog Kostića u bolnicu.

Kostić je imao vidne povrede u predjelu lijeve strane grudnog koša i lijeve nadlaktice zadobijene od strane nepoznatih osoba.

Banjalučka policija je, kako je naglasio izvor iz policije, zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo uhapsila Stefana Brkića.

Kostić je kasnije primljen na Odjeljenje hirurgije gdje su mu dežurni ljekari konstatovali ubodnu ranu u predjelu lijevog hemitoraksa širine oko tri, a dubine sedam, osam centimetara, te lijeve nadlaktice širine četiri-pet centimetara.

Tokom istrage je utvrđeno i da je Dujaković izazvao saobraćajnu nesreću dok je išao iz Lazareva prema bolnici i to na raskrsnici ulica Kneza Miloša, bulevara Srpske vojske i Ivana Gorana Koračića.

(Mondo/Foto: Vedran Ševčuk)

Komentari