Banja Luka domaćin najvećih zvijezda regionalne Youtube scene

Banja Luka domaćin najvećih zvijezda regionalne Youtube scene

Nakon što je tri puta do posljednjeg mjesta napunio beogradski Sava Centar, a potom i sarajevsku Skenderiju, Balkan Tube Fest powered by Fanta raste dalje – 28. i 29. aprila Banja Luka će biti domaćin najvećim zvijezdama regionalne Youtube scene.

U dvorani Borik tokom dva dana preko 80 najpopularnijih jutjubera družiće se sa svojim fanovima, igrati se, odgovarati na pitanja koja sve zanimaju, govoriti o važnim temama za živote mladih ljudi u regionu…

Baka Prase, Ruža Rupić, Vanimy, Lea Stanković, Andrija Jo, PCAxe, Mila Antonović, Nedim, Irina Živković, Neki Jutuber, Nađa Stanojević, Huligani iz Gimnazije, Va Vana, Totemia, Emilija Milojević, Anastasija Grujić, KovalskA… samo su neki od učesnika koji vas očekuju na BTF u Banja Luci. Pored svih njih, na Balkan Tube Festu pojaviće se i poznati neurohirurg, Prof. Dr Danica Grujičić, koja će mladima govoriti o štetnosti droge, kao i ambasador EU u BiH, koji će sa Youtuberima učestvovati na panelu “Say no to hate”.

Karte su već u prodaji, po cijeni od 10 KM po danu za regularnu kartu i 20 KM dnevno za fan pit, i možete ih kupiti online na KupiKartu (http://www.kupikartu.ba/karte/event/3297/balkan-tube-fest-banja-luka), na prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore (lista lokacija: http://www.kupikartu.ba/page/listaagencija), od kraja marta i na Trgu Krajine u Banja Luci, a na sam dan festivala prodavaće se u Boriku, gdje se BTF i održava. Ipak, iskustvo sa prethodnih Balkan Tube festivala nam govori da je najbolje da nabavite svoju ulaznicu na vrijeme, jer je interesovanje ogromno – u Sarajevu je ispred ulaza ostalo više od 1.000 ljudi, budući da su karte rasprodate sve do posljednje!

Sve novosti o BTF Banja Luka pratite na  FB eventu (https://www.facebook.com/events/168270107139271/)

Provjerite zašto je Balkan Tube Fest mesto na kom svi žele da budu!

Do tada, podsjetite se kako je to bilo u Sava Centru u junu prošle godine!

 

Komentari