Jinx vas poziva na događaj Živjeti slobodno

Jinx vas poziva na događaj Živjeti slobodno

U okviru ovogodišnjeg događaja Živjeti slobodno koji će 08. maja biti održan na banjalučkoj tvrđavi Kastel, nakon dugo vremena u Banjaluku stiže i bend Jinx.

Riječ je o bendu koji je dugi niz godina prisutan na sceni i koji svojim specifičnim muzičkim izražajem alt-popa, te brojnim hitovima kao što su: “Tamo gdje je sve po mom”; “Koliko suza”; Da smo se voljeli manje”; “Maradona”…, osvajaju publiku, i to ne samo onu koja ih prati od početka karijere, iz perioda ’90-ih, nego i nove mlađe naraštaje.

Publika u Banjaluci nakon dugo vremena imaće priliku da uživa u starim, ali novim hitovima ovog benda sa poslednjeg albuma “Pogrebi i pomiriši” koji je objavljen prošle godine.

Ti povodom pjevačica benda Yaya iskoristila je priliku da pozove publiku da dođe u Banjaluku 08. maja i uživa zajedno sa njima na tvrđavi Kastel, a zabave sigurno neće nedostajati baš iz razloga jer dugo nisu imali priliku da nastupe pred obožavaocima u ovom gradu.

Osim Jinxa publika će 08. maja na događaju Živjeti slobodno, koji se održava povodom obilježavanja Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom uživati i u nastupima bendova TBF i S.A.R.S. Ulaznice za ovaj događaj dostupne su po cijeni od 7 KM u pretprodaji i 10 KM na dan koncerta u KSB, Peckham pubu, kao i preko prodajnog sistema kupikartu.ba.

Komentari