Potrošio desetine hiljada eura da postane žena, pa se predomislio

Potrošio desetine hiljada eura da postane žena, pa se predomislio

Američki maneken Aleksander Vič (30) potrošio je 10.000 dolara na lasersko uklanjaje dlačica i na hormonske tablete kako bi postao žena, a onda se predomislio.

Živio je kao žena tri godine i nosio ime Aria, ali se u međuvremenu predomislio pa sada želi ponovo da živi kao muškarac.

Neko vrijeme je pokušavao da bude i žena i muškarac. Danas, ipak, tvrdi da je srećniji kao muškarac jer biti transrodna osoba veoma stresno.

Kako kaže, u današnjem društvu je skupo biti žena, a konkurencija je velika.

U njemu se nešto prelomilo kad je prošle godine u holivudskom pozorištu glumio transrodni lik koji od žene postaje muškarac. Tada je shvatio kako više ne može živjeti kao Aria i tada je odlučio da želi ponovo biti muškarac.

“Ja ne živim u kutiji i ne dopuštam da mi rodne norme nalažu što da radim ili mi ne daju da pronađem svoje mjesto pod suncem. Ljudi misle da sam lažan i nedosljedan, ali ja sam zaista vjerovao kako sam žena u muškom tijelu. Otkad sam ponovo postao muškarac, svi komentarišu moje velike grudi, ali ludački radim sklekove kako bih ih se riješio”, ispričao je za Daily Mail, prenosi Cdm.

View this post on Instagram

📸 @markstoutphotography @socalartgallery

A post shared by Alex Veach (@alexveach) on

Priznao je kako se nada da će pronaći partnerku koja će razumjeti i prihvatiti njegovu prošlost.

“Ako je ona prava, neće je biti briga. I dalje imam neke ženstvene crte, nemam dlačice po tijelu, ali testosteron će se pobrinuti da one ponovno narastu. Fokusiran sam na potpunu promjenu kod muškarca, ali trebalo mi je tri godine da postanem žena, pa bi bilo nerealno očekivati da ću sada uspjeti za šest meseci”, rekao je.

View this post on Instagram

📷@dukeshoman

A post shared by Alex Veach (@alexveach) on

Komentari