Horoskop za 29. mart

Horoskop za 17. maj: Vodolije blistaju, Blizancima moguće promjene na polju ljubavi

Ovan

Danas je povoljan dan za nove kontakte. Romantični ste i skloni flertu. Ako ste zauzeti, uživaćete u vezi. Moguće je kraće putovanje, pa ne propuštajte priliku ako Vam se ukaže.

Bik

Danas je kod Vas sve intenzivno. Jako ste vrijedni i agilni. Imate potrebu da se više trudite, jer znate da će nagrada biti adekvatna. Oslonite se na saradnike. Vrlo ste staloženi i ovo je jedan od boljih dana.

Blizanci

Moguće su promjene u ljubavnom životu. Želite da ljubavne veze budu dinamičnije. Slobodni, moguće je poznanstvo na nekom putovanju. Organizujte se bolje na poslu.

Rak

Danas bi Vam najviše odgovaralo da ostanete kod kuće. Nemate strpljenja za druge ljude. Brinite više o sebi i jačajte imunitet.

Lav

Imate previše obaveza, niste sigurni kako da odredite prioritete. Pokušajte da se organizujete tako da nigdje ne kasnite. Ne zapostavljajte društveni život zbog obaveza.


Djevica

Novac je ključna stavka danas. Posvetite se više poslu, pa ako morate da radite više poslova, bolje se prilagodite nego da Vam nedostaje novac.

Vaga

Trebalo bi da kontakte sa drugima svedete na neki minimum. Pred Vama je prijatan dan. Usredsredite se na štednju, nije dobar dan za šoping.

Škorpija

Idealni su aspekti za poslovne dogovore. Ne opterećujte sebe nekim obavezama koje nisu primarne. Dobar je dan za kompromise, ali održite fokus.

Strijelac

Posao Vam je na prvom mjestu. Ambiciozni ste i vrijedni. Ne zapostavljajte porodicu zbog posla, nego se bolje organizujte.

Jarac

Imate dosta ideja, ali treba neke sprovesti u plan. Sredite dokumenta, ali i pazite gde ista ostavljate jer je moguć gubitak. Čuvajte se u saobraćaju.

Vodolija

Danas se osjećate sjajno. Imate višak energije i vrlo ste društveni. Skloni ste flertu, a ako ste u vezi uživaćete sa partnerom.

Ribe

Danas se ne osjećate baš najbolje. Imate utisak da Vas niko ne razumije. Pokušajte da se posvetite dnevnim obavezama i da ih odradite što je bolje moguće. Tako ćete se manje opterećivati privatnim problemima.

astrolog Jovana Vilimonović

Komentari