Horoskop za 20. april: Vage u centru pažnje, Vodolije da ne brinu tuđe brige

Horoskop za 21. maj: Ribe usporene, Vage zadovoljne poslom

Ovan

Danas ste previše usmjereni na sebe, pa lako možete da zapostavite partnera. Slobodni, vidite se sa prijateljima, pa preko njih možete upoznati neku zanimljivu osobu. Budite umjereni u trošenju novca.

Bik

Posvetite se partneru. Priredite mu neko iznenađenje. Imate dosta samopouzdanja i skloni ste flertu danas. Nemojte da se nervirate jer Vam sve ne ide kako treba na poslu. Budite detaljniji.

Blizanci

Neke probleme koje imate na poslu bolje zadržite za sebe. Zauzeti ste obavljanjem nekih zaostalih obaveza, koje niste završili u toku nedjelje. Nemojte sebi praviti pritisak, nego se bolje organizujte.

Rak

Provedite vrijeme sa partnerom i sa prijateljima. Ne dozvolite da Vaš odnos upadne u kolotečinu. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Potrudite se da se usmjerite na saradnju sa drugima.

Lav

Danas uradite nešto za partnera. Slobodni, romantični ste. Organizujte se bolje da biste imali više vremena za druženje. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza. Mogući su problemi sa pritiskom.

Djevica

Idite na kraće putovanje sa partnerom, a ako ste slobodni, na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu. Planirajte bolje svoje vrijeme. Bavite se sportom.

Vaga

Bićete zadovoljni poslom i radom sa kolegama. Skloni ste kompromisu. Preko prijatelja možete dobiti neke vijesti koje odavno očekujete u vezi sa napretkom.

Škorpija

Potrudite se da pomognete saradnicima koliko možete. Morate biti ambiciozni, jer ćete jedino tako stići sve na vrijeme. Pokušajte da ne trošite previše novca na sitnice.

Strijelac

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o svemu što Vam smeta. Sporiji ste nego inače, a to nije uobičajeno za Vas. Potrudite se da se dobro organizujete da biste bili uspješniji.

Jarac

Idite do grada, možete upoznati neku zanimljivu osobu preko prijatelja. Potrebno je da više energije posvetite poslu. Fokusirajte se i dajte svoj maksimum danas, pa će cijela nedjelja pred Vama biti lakša.

Vodolija

Danas je moguće kraće putovanje sa partnerom, iskoristite lijepo vrijeme. Ako ste slobodni, vidite se sa prijateljima. Ne morate biti previše direktni prema drugima, ako Vam nešto smeta. Nekad nije loše nešto prećutati.

Ribe

Sve Vam ide sporije nego inače. Danas nemate koncentraciju za rad i niste motivisani. Najbolje bi bilo da više vremena provedete van kuće. Iskoristite makar popodne za odmor i druženje.

astrolog Jovana Vilimonović

Komentari