Horoskop za 14. april: Lavovi da idu u prirodu, Ovnovi imaju višak energije

Horoskop za 23. maj: Lavovi neraspoloženi, Jarčevima sve ide od ruke

Ovan

Jako ste napeti. Najradije biste htjeli da izbjegnete sve obaveze. Ne znate odakle da počnete što se tiče posla. Prijalo bi Vam druženje sa prijateljima.

Bik

Danas Vam je posao na prvom mjestu, ali i novac. Pokušajte da osmislite na koji ćete način sve ostvariti. Danas je bitno da ne budete pasivni. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Blizanci

Jako Vam je bitno da ostavite dobar utisak na druge. Budite šarmantni i skloni saradnji i to će uroditi plodom. Moguće su veće promjene, pa budite spremni na iste.

Rak

Drugi Vas smatraju pouzdanom osobom. Potrudite se da opravdate povjerenje. Ne požurujte sebe sa odrađivanjem bitnih obaveza. Budite temeljni.

Lav

Danas je pojačana želja za druženjem i zabavom, a ne za poslom. Nećete biti dobro raspoloženi tokom dana. Ipak, što se tiče posla, tu je sve u najboljem redu. Priliv novca je izvjestan.

Djevica

Dvoumite se da li da cijeli dan radite ili odmarate. Imate utisak šta god odaberete da će biti pogrešno. Zato, nađite balans.

Vaga

Ako ste nervozni, to nema veze sa drugima, ne prebacujte odgovornost na njih. Potrudite se da ostanete fokusirani na obaveze do kraja dana. Organizujte se bolje da biste imali više vremena za sebe.

Škorpija

Strpljiviji ste danas nego obično. Dajte sve od sebe da se ne opterećujete nekim problemima drugih ljudi. Ne morate svima stalno da pomažete, stavite svoje potrebe na prvo mjesto.

Strijelac

Organizujte bolje obaveze na poslu. Ako zakasnite, drugi će Vam zamjeriti. Nemojte da budete neodgovorni. Sada je dobar trenutak da kupite nešto što odavno planirate, bilo da je to odjeća ili namještaj, ali imajte mjeru u trošenju.

Jarac

Danas ste jako vrijedni. Niste baš koncetrisani na posao jer biste najradije na odmor, ali je bitno da Vam sve ide od ruke. Izdvojite više vremena za zabavu i ljubav.

Vodolija

Lako dolazite do rješenja svih problema. Jedino što Vas opterećuje je novac, sa kojim nikako da naučite kako da upravljate. Bilo bi dobro da se opustite, da se bavite sportom i da manje brinete o svemu. Tako ćete biti manje napeti.

Ribe

Trebalo bi da se posavjetujete sa prijateljima oko posla. Možda mogu da Vam pomognu savjetima u vezi sa napredovanjem. Pokušajte da nađete više vremena za privatni život. Sa partnerom pravite kompromis.

astrolog Jovana Vilimonović Mondo

Komentari