Horoskop za 31. mart

Horoskop za 25. maj: Vodolijama mogući nesporazumi sa kolegama, Djevice raspoložene

Ovan

Imate višak energije. Nemojte se nervirati oko novca, ali i nemojte trošiti na besmislene stvari sve što zaradite. Izbjegavajte rasprave. Moguć je problem sa nekom osobom sa kojom ste već imali nesuglasice.

Bik

Napeti ste i niste dobro raspoloženi. Ako možete da provedete više vremena sa prijateljima, to bi Vam sigurno prijalo. Veoma ste strastveni.

Blizanci

Danas niste raspoloženi za rad. Veoma ste napeti zbog novčane situacije. Povedite više računa o kućnom budžetu. Pazite na šta trošite novac.

Rak

Posvetite više pažnje partneru. Strastveni ste i romantičniji nego obično. Oraspoložite se, radite nešto što volite. Bavite se sportom.

Lav

Rasprave unutar porodice su izvjesne. Ako ste napeti bolje bi bilo da popričate s nekim o problemima koje imate. Ne zadržavajte ništa u sebi. Posjetite frizera ili kupite sebi nešto što odavno želite.

Djevica

Komunikativni ste i dobro raspoloženi. Moguć osjetan priliv novca. Idite na kraći kraći put ako imate priliku.

Vaga

Nemojte se preforsirati na poslu, nego radite samo ono što se mora. Preosjetljivi ste danas. Držite se plana rada i bićete zadovoljni na kraju dana.

Škorpija

Danas niste raspoloženi za druženje, ni za komunikaciju. Nemate dovoljno energije za sve što treba da uradite. Budite malo tolerantniji prema partneru i bliskim ljudima, iako ste napeti zbog drugih obaveza.

Strijelac

Napeti ste. Danas će Vam pomoći ako se rasteretite i više se družite sa prijateljima. Budite odgovorniji na poslu i pazite na rokove.

Jarac

Veoma je bitno da nađete kompromis na poslu, sa kolegama. Dobro se osjećate. Drugi mogu biti od pomoći, pa će ovo biti jedan vrlo uspješan dan.

Vodolija

Mogući su nesporazumi sa kolegama, ali se ne nervirajte zbog toga. Bitno je da odradite ono što je prioritet, a ostatak dana se posvetite privatnom životu. Bavite se sportom, provedite vreme sa partnerom ili prijateljima.

Ribe

Odlično ste raspoloženi. Nemojte se premarati, jer zdravlje može da trpi. Veoma je važno da napravite dogovor sa kolegama oko podjle posla, da ne bi bilo problema.

astrolog Jovana Vilimonović Mondo

Komentari