Đokić: Biti socijalista danas postalo moda, imamo kvalitetne kadrove i to me raduje

Đokić: Biti socijalista danas postalo moda, imamo kvalitetne kadrove i to me raduje

Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić rekao je danas da su socijalisti veoma dobro organizovani u cijeloj Republici Srpskoj i da na predstojećim izborima očekuju da osvoje 100.000 glasova.

Đokić, koji je danas u Foči prisustvovao otvaranju novih prostorija Opštinskog odbora SP-a, rekao je da od fočanskog odbora očekuje novi entuzijazam i novi nivo posvećenosti partijskom radu, koji će biti u funkciji pobjedničkog rezultata.

– I u Foči, kao i u drugim gradovima Srpske, imamo kvalitetne kadrove i uvjeran sam da će ideja socijalista na izborima dobiti opštu dimenziju podrške, jer se u našem društvu još uvijek moramo boriti za viši nivo socijalne pravde, solidarnosti i humanosti, ali i slobode koje mnogi žele da uzurpiraju – rekao je Đokić.

On je ocijenio da je “biti socijalista danas postalo moda”, što ga raduje.

– I u Foči se to dešava, ali i u drugom gradovima, tako da gajim optimizam da ćemo ostvariti mnogo bolji rezultat nego na prethodnim izborima – rekao je Đokić.

Fočanski socijalisti nedavno su formirali novi opštinski odbor, a za predsjednika je izabrana Slađana Kostović Blagojević.

– Možemo obećati ozbiljan rad. Na oktobarskim izborima očekujemo dobar rezultat i pobjedu u Hercegovini – rekla je Blagojevićeva.

Svečnom otvaranju prostorija u Foči prisustvovali su visoki funkcioneri SP-a Milenko Savanović, Jasmina Davidović i Predrag Gluhaković.

(Srna)

Komentari