Banjaluka bogatija za 12 beba, dio Ulice Meše Selimovića biće bez vode

Banjaluka bogatija za 12 beba, dio Ulice Meše Selimovića biće bez vode

Izvještaj za 13. jun, za protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka: Evidentirana su 3 krivična djela (jedna teška krađa, jedna krađa i jedno oštećenje tuđe stvari.) Javni red i mir narušen je jednom (tuča i fizički napad). Dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda ( 3 sa posljedicama po lica, jedno lice je teže povrijeđeno i 2 lica su lakše povrijeđena.)

Stanica hitne pomoći: Pregledano je: 101 odraslih pacijenata, 16 djece i obavljeno je 17 kućnih posjeta. Ukupno 134 intervencije.

Porodilište: U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je 12 poroda i rođeno je 12 beba: 6 dječaka i 6 djevojčica.

Vatrogasna jedinica je imala 3 intervencije: (jedan požar i dvije tehničke intervencije).

Elektrokrajina: Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno.
Zbog planiranih radova na elektro-energetskim objektima, planirana su isključenja:

-od 08:00 do 10:30 časova dio naselja Lauš

-od 09:00 do 13:00 časova dijelovi naselja: Stranjani, Šalići i Gradina

-od 13:00 do 15:30 časova dio Ulice Dr. Jovana Raškovića br. 41, 43, 45, 47 i 51

-od 09:00 do 14:00 časova dijelovi ulica: Kralja Alfonsa XIII, Petra Velikog,Braće i sestara Oljača i Ivana Milutinovića.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod: Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno. U srijedu 13. juna izvodiće se radovi na cjevovodu u Ulici Meše Selimovića (Bulevar), što će u periodu od 9 do 18 časova dovesti do privremenog perkida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Takođe danas izvodiće se radovi na cjevovodu u Ulici Mlađe Ćusića (Drakulić) i u Karanovcu, što u periodu od 8 do 15 časova može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Prognoza vremena za Grad Banjaluku za danas: Ujutro suvo uz postepeno naoblačenje koje tokom prijepodneva donosi prolaznu kišu. Sredinom dana biće suvo uz sunčane periode i toplo, a zatim ponovo uz prolaznu kišu i pljuskove sa grmljavinom. Ponegdje će biti i jačih pljuskova. Vjetar slab i promenljiv, pri pljuskovima prolazno pojačan. Minimalna temperatura oko 18°C, a najviša dnevna do 30°C.

Komentari