Banjaluka bogatija za 12 beba, dio Ulice Meše Selimovića biće bez vode


Izvještaj za 13. jun, za protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka: Evidentirana su 3 krivična djela (jedna teška krađa, jedna krađa i jedno oštećenje tuđe stvari.) Javni red i mir narušen je jednom (tuča i fizički napad). Dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda ( 3 sa posljedicama po lica, jedno lice je teže povrijeđeno i 2 lica su lakše povrijeđena.)

Stanica hitne pomoći: Pregledano je: 101 odraslih pacijenata, 16 djece i obavljeno je 17 kućnih posjeta. Ukupno 134 intervencije.

Porodilište: U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je 12 poroda i rođeno je 12 beba: 6 dječaka i 6 djevojčica.

Vatrogasna jedinica je imala 3 intervencije: (jedan požar i dvije tehničke intervencije).

Elektrokrajina: Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno.
Zbog planiranih radova na elektro-energetskim objektima, planirana su isključenja:

-od 08:00 do 10:30 časova dio naselja Lauš

-od 09:00 do 13:00 časova dijelovi naselja: Stranjani, Šalići i Gradina

-od 13:00 do 15:30 časova dio Ulice Dr. Jovana Raškovića br. 41, 43, 45, 47 i 51

-od 09:00 do 14:00 časova dijelovi ulica: Kralja Alfonsa XIII, Petra Velikog,Braće i sestara Oljača i Ivana Milutinovića.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod: Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno. U srijedu 13. juna izvodiće se radovi na cjevovodu u Ulici Meše Selimovića (Bulevar), što će u periodu od 9 do 18 časova dovesti do privremenog perkida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Takođe danas izvodiće se radovi na cjevovodu u Ulici Mlađe Ćusića (Drakulić) i u Karanovcu, što u periodu od 8 do 15 časova može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Prognoza vremena za Grad Banjaluku za danas: Ujutro suvo uz postepeno naoblačenje koje tokom prijepodneva donosi prolaznu kišu. Sredinom dana biće suvo uz sunčane periode i toplo, a zatim ponovo uz prolaznu kišu i pljuskove sa grmljavinom. Ponegdje će biti i jačih pljuskova. Vjetar slab i promenljiv, pri pljuskovima prolazno pojačan. Minimalna temperatura oko 18°C, a najviša dnevna do 30°C.

Komentari