Astrolog Pavluković: Mjesečni horoskop za april 2018.

Horoskop za 15. jun: Djevice emotivno stabilne, Škorpije sklone raspravama

Ovan

Ne prenosite nervozu na druge ljude. Ako ste slobodni, ne zapostavljajte previše privatni život zbog posla. Veoma ste komunikativni danas, iskoristite dan za nova poznanstva.

Bik

Mogući su neke dobre vijesti u vezi sa poslom. Nemojte se premarati. Nervozni ste zbog privatnih problema i to može prilično uticati na posao.

Blizanci

Dobro se osjećate danas, poletni ste i pozitivni. Imate želju da započnete neke nove stvari. Posvetite više pažnje i vremena sebi, ne stavljajte stalno na prvo mjesto druge ljude i tuđe potrebe.

Rak

Priđite osobi koja Vam se dopada odavno. Popričajte sa partnerom o problemima koje imate, ne ostavljajte ništa za neki drugi dan. Ne pravite sebi pritisak zbog novca, jer će se sve srediti već sutra.

Lav

Lakše ćete se dogovoriti sa partnerom oko podjele obaveza i planiranja vikenda. Danas je idealan dan za bitne dogovore. Iskoristite Mjesec u polju prijateljstava, koji Vam omogućava nova poznanstva.

Djevica

Emotivno ste stabilni. Priliv novca je očekivan i bićete prilično zadovoljni uspjehom na poslu. Jako je važno da ne budete površni, jer su greške moguće.

Vaga

Danas je idealan dan za putovanje. Posao Vas opterećuje pa možda ne možete da se opustite zbog obaveza. Razmislite o usavršavanju, možda ćete tako lakše odraditi mnoge obaveze.

Škorpija

Danas ste napeti, skloni raspravama. Mogući su povećani troškovi. Nemojte se premarati danas.

Strijelac

Ne zapostavljajte partnera. Budite otvoreni i iskreni, a on će to cijeniti. Slobodni, izdvojite više vremena za izlaske. Posao Vas previše umara.

Jarac

Provedite više vremena negdje gdje možete da se relaksirate i opustite. Potreban Vam je mir. Ne želite da komunicirate previše sa drugima jer Vam crpe energiju.

Vodolija

Napeti ste zbog novca. Mogući su povećani troškovi. Bavite se nekom fizičkom aktivnošću, to će Vas oraspoložiti.

Ribe

Više ste za neku avanturu, nego za neke ozbiljne ‘priče’ danas. Pazite na detalje na poslu, jer ako budete pravili greške, bićete u problemu. Potrudite se da se ne zamjerate saradnicima.

astrolog Jovana Vilimonović Mondo

Komentari