Danas promjenljivo oblačno uz povremenu kišu

Danas promjenljivo oblačno uz povremenu kišu

Izvještaj za nedjelju 17. jun, za protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka: Evidentirana su 3 krivična djela: jedna teška krađa, jedno oštećenje tuđe stvari i jedan napad na ovlašćeno službeno lice. Javni red i mir je narušen 3 puta sa 4 prekršaja: jedna tuča i fizički napad i tri pod “ostalo”. Dogodilo se 7 saobraćajnih nezgoda, jedna s posljedicama po lica u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno.

Stanica hitne pomoći: Pregledano je 92 odraslih pacijenta i 36-oro djece, a obavljeno je 12 kućnih posjeta.

Porodilište: U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je 7 poroda i rođeno 7 beba: 4 djevojčice i 3 dječaka.

Vatrogasna brigada nije imala intervencija.

Elektrokrajina: Zbog kvara na dalekovodu koji se dogodio sinoć oko 22,30 časova bez električne energije su dijelovi naselja Saračica i Motike. Radovi na otklanjanju kvara su u toku.

Vodovod: Snabdijevanje Grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena za Banjaluku, za 17. jun: Promjenljivo oblačno uz povremenu kišu, a popodne se očekuju i pljuskovi sa grmljavinom. Biće i sunčanih perioda. Vjetar slab, sjeverni. Minimalna temperatura vazduha oko 15°C, a najviša dnevna oko 25°C.

Komentari