Horoskop za 20. april: Vage u centru pažnje, Vodolije da ne brinu tuđe brige

Horoskop za 18. jun: Škorpije u velikim obavezama, Blizanci da ne pričaju drugima o planovima

Ovan

Danas će se emotivni odnosi poboljšati, voljena osoba će se truditi oko Vas. Bićete smireniji. Slobodni, preko prijatelja ili interneta je moguće neko novo poznanstvo.

Bik

Vaš privatni život više neće biti toliko aktivan i zanimljiv, neće biti previše dešavanja. Možda će vam biti dosadno, ali iskoristite dan za odmor i sumiranje poslovnih rezultata. Posvetite više pažnje partneru ako ste u vezi, nemojte da ga zapostavljate. Slobodni, posvetite se sebi.

Blizanci

Ne propuštajte priliku za napredak na poslu. Preko neke starije ženske osobe možete dobiti dobre vijesti. To Vam može donijeti dosta novca u narednom periodu. Ne pričajte drugima o svojim planovima, budite diskretni.

Rak

Konačno Vam je jasno šta treba da radite na poslu, tj. kako da budete efikasniji. Napravite plan rada. Danas nema prepreka do uspjeha. Idite u šoping ako imate vremena.

Lav

Odlično se osjećate i imate višak energije. Bavite se sportom. Provedite više vremena sa bliskim ljudima. Danas će Vam sve ići od ruke.

Djevica

Ovaj dan je za odmor, ne za rad. Potrudite se da se odmarate više poslije radnog vremena. Odmaranje, gledanje filmova, čitanje – sve ove aktivnosti su dobre za Vas.

Vaga

Prijatelji su uvijek tu za Vas, pa i danas. Provedite neko vrijeme sa dragim ljudima, prijaće Vam razgovor, a možete dobiti dobar savjet od njih. Imate previše ideja, potrudite se da se fokusirate na ono što je stvarno važno.

Škorpija

Mnogo obaveza Vas čeka. Pod pritiskom ste na poslu. Ne možete sve sami i to Vas prilično nervira. Držite se plana rada, tako će Vam biti lakše da izgurate dan.

Strijelac

Kao i uvijek, skloni ste flertu, pa će tako biti i danas. Zauzeti, neće Vam biti dosadno pored partnera, uživaćete. Moguće je kraće putovanje.

Jarac

Danas će Vam posao biti na prvom mjestu. Moguć je priliv novca, pa ćete biti srećni. Platite račune na vrijeme. Moguće je obnavljanje saradnje sa ljudima sa kojima ste prije sarađivali. Razmislite da li je to profitabilno.

Vodolija

Preko posla možete upoznati neku novu osobu. Razmislite o prioritetima, šta Vam je bitnije danas, ljubav ili posao. Obaveze su neodložne, pa budite organizovani i praktični.

Ribe

Konačno dolazi do nekih promjena. Nije Vam više do veze i zabave, već ćete se više posvetiti poslu. Danas je cilj da održite fokus na prioritetima i tako ćete biti uspješniji.

astrolog Jovana Vilimonović

Komentari