Horoskop za 20. april: Vage u centru pažnje, Vodolije da ne brinu tuđe brige

Horoskop za 25. jun: Ribe sklone flertu, Djevice pozitivne

Ovan

Posvetite se porodici. Pokušajte da se ne nervirate previše, ako imate neki problem riješite sve bez odlaganja. Danas niste fokusirani na rad, već ste rasijani, pa odradite samo ono što je prioritet.

Bik

Komunikativniji ste nego inače. Pokušajte da provedete više vremena sa dragim ljudima. Mogući su iznenadni troškovi, ali bi bilo dobro da ipak platite sve račune na vrijeme.

Blizanci

Potrudite se da bolje sarađujete sa drugima. Imaćete više obaveza nego inače, što Vas može iznervirati. Posvetite više vremena partneru, nemojte zapostavljati privatni život.

Rak

Imate dosta obaveza, ali ste odlično organizovani. Raspoloženi ste za druženje. Sve Vam ide od ruke i ovo će biti jako uspješan dan.

Lav

Danas se bavite sportom. Budite aktivni, provedite neko vrijeme u prirodi ili se bavite svojim hobijem. Skloni ste flertu i strastveniji nego inače.

Djevica

Danas se odlično osjećate, pozitivni ste. Imate dosta planova, ali fokusirajte se na bitne stavke. Nemojte planirati previše.

Vaga

Nemojte se nervirati oko obaveza. Pokušajte da se okrenete uživanju. Možete napraviti plan rada za danas, tako ćete biti efikasniji.

Škorpija

Imate dosta planova, ali ne možete baš sve da uradite na vrijeme. Ne pričajte drugima na poslu o privatnom životu. Budite diskretniji. BIćete zadovoljni novčanom situacijom.

Strijelac

Imaćete povećane troškove. Jako ste vrijedni i sve Vam ide kako treba. Moguća glavobolja zbog stresa.

Jarac

Danas je odličan dan za saradnju. Možete dobiti neke dobre vijesti od osobe koja nije iz Vašeg mjesta. Komunikativni ste.

Vodolija

Opterećeni se obavezama, ali opustite se i ne pretjerujte sa radom. Brinite više o sebi. Hranite se zdravije.

Ribe

Ne zapostavljajte prijatelje zbog posla. Skloni ste flertu. Posvetite se partneru, poradite na komunikaciji.

astrolog Jovana Vilimonović

Komentari