8 godina šeta sa natpisom da traži ženu, kaže da je odbijen 80.000 puta

8 godina šeta sa natpisom da traži ženu, kaže da je odbijen 80.000 puta

Muškarac iz Kine postao je glavna zvijezda u lokalnim medijima jer godinama pokušava da se oženi.

Tvrdi da je za osam godina pitao oko 80.000 žena da li žele da budu sa njim i sve su ga redom odbile.

Nju Sjengfeng (31) prvi put je snimljen 2013. godine kako hoda po Pekingu s natpisom da traži ženu. Tada je rekao da mu je umro otac od raka i da treba da se oženi i osnuje svoju porodicu.

Danas više ne hoda s napisima po gradu, ali posjećuje internet stranice za upoznavanje gdje pokušava da nađe ženu na društvenim mrežama, mada ženama često prilazi na ulici i pita ih da li imaju dečka.

One ga uporno odbijaju, a neki kažu da je to zato što Nju ima vrlo agresivan pristup. Međutim, on kaže da su žene danas vrlo “besramne”, da biraju zgodne muškarce koji imaju “dobru” priču.

“Ja sam nizak i ružan i ne pričam laži kako bih impresionirao žene. Žene traže muškarce s dobrom platom i koji imaju stan u gradu. Ja, nažalost, nemam ni kuću ni stan”, rekao je Nju.

Neki mu ne vjeruju da su ga žene odbile čak 80.000 puta, ali on tvrdi da je kontaktirao oko 60.000 žena online i da tome treba dodati 20.000 do 30.000 žena kojima je prišao na ulici.

Mnogi misle da traži samo medijsku pažnju.

“Mene to ne interesuje, ja ne želim da budem glumac ili neka poznata osoba. Nemam talenat za to. Samo želim da nađem ženu i osnujem porodicu. Želim i da moja majka bude srećna”, odgovorio je.

Komentari