Spremna na sve: Ostavila muža i smršala 94 kg kako bi zavela Ronalda (VIDEO)

Spremna na sve: Ostavila muža i smršala 94 kg kako bi zavela Ronalda (VIDEO)

Da su zbog ljubavi mnoge žene spremne na sve, govori priča Marine Bogomolove iz Rusije koja je, kako bi osvojila srce fudbaler Kristijana
Ronalda, u potpunosti promijenila svoj život.

Ruskinja Marina Bogomolova, koja živi u gradu Penza, jedan je od najvatrenijih fanova portugalskog fudbalera.

Osim što je cijeli svoj dom preuredila, odnosno dekorisala fotografijama fudbalskog asa, ona je otišla nekoliko koraka dalje, razvela se od supruga, smršala 94 kilograma i naučila engleski jezik. Osim toga, Marina je čak upisala školu fudbala gdje je naučila da žonglira.

“Prije pola godine sam ostavila muža. Kako kažu, nova ljubav ne treba da trpi. Riješila sam da zavedem Cristiana Ronalda”, samouvjereno kaže Ruskinja.

Njena drastična promjena u životu je počela krajem 2017. godine. Tokom novogodišnjih praznika riješila je da se razvede, a osim što je napustila supruga, Marina se podvrgla i dijetetskom režimu ishrane.

Za samo šest mjeseci oslabila je nevjerovatnih 94 kilograma, a time je bila “sve bliže Ronaldu”.

“Za Novu godinu sam imala 209 kilograma, a sada 115 kilograma. Neću se na ovome zadržati. Treniram pet puta sedmično”, ističe.

Već nekoliko mjeseci pohađa časove engleskog jezika, ali kaže da se nada da je Ronaldo naučio ponešto ruskog.

“Pošto je Ronaldo jedno vrijeme bio u vezi sa ruskim supermodelom Irinom Shayk, mislim da je morao da nauči ruski jezik. Ako ne, ja usavršavam engleski, pa ćemo se lako sporazumjevati”.

Marina je na kraju objasnila da je osim Ronaldovog izgleda privlači njegova unutrašnja ljepota i humanost koju, po njenom mišljenju, pravi muškarac treba da posjeduje, prenosi Cdm.

“Kada birate nekoga onda se uvijek trudite da izaberete najboljeg. Zato sam ja izabrala Ronalda. On je veoma harizmatična osoba, fizički savršen. Ima dobro srce, zanima ga humanitarni rad.”

Inače, ova simpatična Ruskinja je tokom Svjetskog prvenstva izradila dres na kome piše: Marina Ronaldo.

Komentari