Iz matične knjige rođenih, od 23. do 27. aprila

Banjaluka bogatija za 9 beba

Izvještaj za 6. jul, za protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka: Evidentirana su tri krivična djela: jedna teška krađa i dva pod “ostalo”. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, dvije s posljedicama po lica u kojima su tri lica lakše povrijeđena.

Stanica hitne pomoći: Pregledano je: 73 odraslih pacijenata i 23-oje djece, a obavljeno je 18 kućnih posjeta.

Porodilište: U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je 9 poroda i rođeno 9 beba: četiri djevojčice i pet dječaka.

Vatrogasna brigada je imala jednu tehničku intervenciju.

Elektrokrajina: Snabdijevanje Grada električnom energijom:
Zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

U vremenu od 09,30 do 10,30 časova dio ulice Kralja Aleksandra I Karađorđevića i dio naselja Motike,

U vremenu od 09,00 do 12,00 časova dijelovi ulica: Relje Krilatice, Kordunaška (brojevi 2,4 i 6), Save Kovačevića (brojevi 44 i 48) i Veselina Masleše broj 9, te dio naselja Pavići,

U vremenu od 11,00 do 13,00 časova dijelovi ulica: Bitoljska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića,

U vremenu od 12,00 do 15,00 časova dio naselja Lokvari,

U vremenu od 09,00 do 14,00 časova dijelovi ulica: Vladislava Skarića, Rakovačkih rudara iJovana Bijelića, te dio naselja Bukvalek.

NAPOMENA: U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod: Snabdijevanje Grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena za Banjaluku: Veoma promjenljivo i nestabilno vrijeme. Prijepodne će se smjenjivati periodi suvog vremena sa povremenom kišom, a moguć je i po koji grmljavinski proces. Poslijepodne i prema večeri jače naoblačenje uz oblake vertikalnog razvoja kada se mogu očekivati kiša, pljuskovi i grmljavina. U širem regionu će postojati uslovi za lokane nepogode. Vjetar slab zapadni, popodne umjeren jugozapadni, pri grmljavini mahovit, pojačan uz promjenu smjera. Minimalna temperatura vazduha oko 18°C, a najviša dnevna oko 29°C.

Komentari