Banjaluka: Šest lica lakše povrijeđeno u 9 saobraćajnih nezgoda

Banjaluka: Šest lica lakše povrijeđeno u 9 saobraćajnih nezgoda

Izvještaj za 8. jul, za protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka: Evidentiran su 4 krivična djela: jedna teška krađa, jedna krađa, jedno ugrožavanje sigurnosti i jedno pod “ostalo”. Javni red i mir narušavan je 2 puta i napravljena su 2 prekršaja: jedno vrijeđanje i jedno pod “ostalo”. Dogodilo se 9 saobraćajnih nezgoda, 6 lica je lakše povrijeđeno, sve su sa materijalnom štetom.

Služba hitne pomoći: Pregledano je 78 odraslih pacijenata i 26 djece, a obavljeno je 15 kućnih posjeta. Ukupno 119 intervencija.

Porodilište: U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljena su 4 poroda i rođene su 4 bebe: 2 djevojčice i 2 dječaka.

Vatrogasna brigada imala je jednu intervenciju.

Elektrokrajina: Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Nema planiranih radova na elektro-energetskim objektima.

Vodovod: Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno.

Prognoza vremena za Banjaluku, za 8.jul: Ujutru umjereno oblačno, a tokom dana pretežno sunčano i toplije vrijeme. Uveče postepeno naoblačenje koje donosi povremenu kišu i pljuskove tokom noći ka ponedjeljku. Vjetar slab zapadni i sjeverozapadni. Minimalna temperatura oko 14°C, a najviša dnevna do 27°C.

Komentari