Horoskop za 20. april: Vage u centru pažnje, Vodolije da ne brinu tuđe brige

Horoskop za 10. jul: Rakovi napeti, Vodolijama odličan dan

Ovan

Danas ste prilično dobro raspoloženi i komunikativni. Odlično se osjećate. Moguć je kraći put, pa ako imate priliku za tako nešto, ne propuštajte je. Prijaće Vam promjena.

Bik

Ne budite površni na poslu, već se posvetite radu. Pokušajte da poboljšate odnos sa kolegama, jer ćete tako imati više uspjeha na poslu i drugi će Vam izaći u susret, ako Vam je pomoć potrebna. Dio novca izdvojite za račune, nije danas dan za previše trošenja.

Blizanci

Imate osjećaj da Vas drugi ne razumiju. Zbog toga ste prilično napeti. Provedite više vremena kod kuće, nemojte se preforsirati na poslu.

Rak

Danas ste prilično prilagodljivi. Jedino što će Vaše raspoloženje varirati od sreće do melanholije. Preosjetljivi ste na kritiku, ali nemojte ništa shvatati lično.

Lav

Ne opterećujte se problemima tokom cijelog dana. Napravite plan rada i raspored i držite se toga. Ostatak dana možete provesti sa prijateljima ili blisklim ljudima.

Djevica

Odlično se osjećate. Možda imate previše posla, ali ćete se sjajno organizovati. Sve Vam ide kako ste zamislili.

Vaga

Imate želju da se zaljubite, ako ste slobodni. Zauzeti, romantični ste. Potrudite se da se usredsredite na hobije, budite kreativni na poslu, pa ćete tako lakše pregurati dan. Nemate fokus.

Škorpija

Danas ste prilično napeti. Ne nervirajte se zbog novca, nego pokušajte da promijenite nešto u svom poslovanju. Strastveni ste i skloni flertu.

Strijelac

Odlično se osjećate i skloni ste kompromisima. U ljubavi sve cvjeta, konačno ne osjećate više teret u odnosu sa partnerom. Slobodni, ostvarite kontakt sa osobom koja Vam se dopada.

Jarac

Pažnja Vam je rasuta. Ne osjećate se baš najbolje. Najbolje bi bilo da ne radite previše, nego samo ono što morate. Ne rasipajte energiju na ono što nije prioritet.

Vodolija

Ovo je jedan od odličnih dana za Vas. Potrudite se da date sve od sebe da što više vremena provedete sa partnerom i porodicom. Danas niste previše ozbiljni i orni za posao.

Ribe

Napeti ste. Niste komunikativni i ne želite da se družite sa drugima, potreban Vam je mir. Bilo bi dobro da organizujete svoje obaveze, račune, zadatke i da date sve od sebe da uradite ono što je važno, bar na poslu.

astrolog Jovana Vilimonović

Komentari