Horoskop za 2. april

Horoskop za 13. jul: Djevice imaju potrebu da nešto mijenjaju, Vodolijama odličan dan za saradnju

Ovan

Danas budite iskreni prema partneru. Što prije kažete šta Vam smeta, to ćete prije rešiti problem. Moguć je početak neke veze, ako ste slobodni. Ne zapostavljajte posao zbog privatnog života.

Bik

Danas nije dan za promjene, već za relaksaciju. Prilično ste zabrinuti da li ćete sve stići da završite danas. Možete biti pod stresom zbog posla.

Blizanci

Prilagodite se kolegama, da bi Vam sve išlo kako treba danas. Preko prijatelja može doći do poznanstva sa nekom osobom koja Vam se može dopasti. Provedite više vremena u prirodi.

Rak

Nemojte da zapostavljate privatni život zbog posla, nego se organizujte malo bolje. Ako nemate energije za sve obaveze, ostavite nešto za sutra. Ne pravite sebi preveliki pritisak da nešto morate da uradite, ako to nije prioritet. Moguća je glavobolja.

Lav

Danas ste previše usmjereni na sebe, to može da zasmeta partneru. Recite partneru šta osjećate. Slobodni, skloni ste flertu. Moguć je priliv novca.

Djevica

Imate potrebu da promijenite nešto u vezi. Strastveni ste. Ne odbacujte mogućnost za neku avanturu, ako ste slobodni. Danas je dan za odmor, ne za posao, pa se ne premarajte.

Vaga

Vaša nesposobnost organizacije će se odraziti na Vaš posao. Ako se uskladite sa životnim ritmom i obavezama, nećete biti pod stresom. Provedite neko vrijeme sa prijateljima.

Škorpija

Možete da očekujete pomoć neke ženske osobe na poslu. Ako se bavite uslužnom djelatnošću, ovo je veoma povoljan dan za Vas. Previše ste osjetljivi i ne podnosite kritiku dobro.

Strijelac

Imate višak energije. Izađite sa prijateljima i zabavite se, moguće je neko zanimljivo poznanstvo. Ne odbijajte poziv na izlazak od strane neke osobe koja Vam se dopada, prijaće Vam.

Jarac

Danas niste raspoloženi za neke bitne razgovore ni sa partnerom ni sa saradnicima. Rasprava Vam danas nije potrebna, a prilično ste napeti. Razmislite dobro o svojim postupcima i o tome šta kome smijete da povjerite.

Vodolija

Nemojte da mislite samo na sebe, tako nećete privući osobu kojoj se dopadate. Nije Vam do posla, ali treba postaviti prioritete. Drugi ljudi mogu biti od pomoći danas. Odličan je dan za saradnju.

Ribe

Danas ste veoma vrijedni. Naglašeno Vam je polje posla, pa ste prilično posvećeni obavezama koje treba da obavite. Moguć je premor. Pazite na svoje zdravlje i vodite računa o svom izgledu.

astrolog Jovana Vilimonović

Komentari