Danas Drinska regata, očekuje se dolazak više od 10.000 učesnika

Danas Drinska regata, očekuje se dolazak više od 10.000 učesnika

Najmasovnija manifestacija na vodi i ove godine tradicionalno će se održati danas, 14. jula, na kojoj se očekuje dolazak više od 10.000 domaćih i inostranih učesnika i preko 1.000 pneumatskih vozila, a čiji su organizatori Opština Ljubovija i Turistička organizacija Ljubovija.

„Cjelodnevno uživanje u čarima plovidbe Drinom, nezaboravan provod uz plutajući orkestar i mirisi domaće kuhinje, samo su neke od stvari koje očekuju posjetioce ovogodišnje regate“, istakla je Slađana Grujičić, direktorka Turističke organizacije Ljubovije i dodala da je „mjesta za prijavu ostalo još malo, a da su pripreme za ovogodišnju Drinsku regatu završene.

Plovni put regate organizovan je najljepšom putanjom rijeke Drine, koji počinje od Rogačice, gdje je predviđen start, do krajnjeg cilja koji je u Ljuboviji, što čini 40 km dugu plovidbu jednom od najčistijih rijeka Srbije.

Drinska dolina će ove godine biti prava oaza nezaboravnog provoda, koja će druge subote u julu omogućiti svim posjetiocima mogućnost da uživaju na vodi, ali i priliku da iskoriste i ostale ponude opštine Ljubovija, prepune turističkog diverziteta, javlja B92.

Komentari