Astrolog Pavluković: Mjesečni horoskop za april 2018.

Horoskop za 14. jul: Vage raspoložene, Djevice da izbjegavaju rasprave

Ovan

Jako ste nervozni. Moguće su neke promjene koje se tiču novca. Bilo bi dobro da malo više štedite.

Bik

Raspoloženiji ste nego obično. Komunikativni ste i želite da upoznate nove ljude. Iskoristite dobre poslovne prilike.

Blizanci

Mogući su problemi zbog loše organizacije. Ako budete imali prilike da putujete poslom, bilo gdje, biće to jako uspješno. Partner vam može pomoći i biti velika podrška.

Rak

Ne obraćajte pažnju šta Vam drugi savjetuju da radite, Nervozni ste i preosjetljivi. Moguća glavobolja.

Lav

Mjesec u Vašem znaku podstiče energiju. Imate želju da uvedete neke promjene na poslu. Strastveni ste danas.

Djevica

Možete se vidjeti sa prijateljima. Ne ulazite u rasprave sa ljudima, iako Vas neko provocira. Imate previše ideja, pokušajte da napravite plan rada.

Vaga

Raspoloženi ste malo bolje. Ako imate probleme na poslu, zadržite neke stvari za sebe, ne pričajte drugima šta Vas muči. Moguća pomoć ženske osobe.

Škorpija

Imate dosta kontakata, razna dešavanja su aktuelna. Možda ćete imati više energije za vezu, za izlaske. Moguć je neki put, ako vam se ukaže prilika, iskoristite je.

Strijelac

Stabilizuje se novčana situacija. Mogući su problemi sa partnerom. Nemojte biti previše ljubomorni. Danas nije idealan dan za šoping.

Jarac

Ako ste nervozni, radite nešto – šetajte se, budite fizički aktivniji. Danas bi trebalo da pravite kompromise sa drugima. Mogući su iznenadni troškovi.

Vodolija

Imaćete dosta posla i nervozni ćete biti i zbog toga. Ne očekujte pomoć od drugih. Posvetite više vremena privatnom životu.

Ribe

Novčani izdaci su mogući. Vidite se sa prijateljima, a preko njih možete upoznati neku zanimljivu osobu, ako ste slobodni. Bitno je da ne budete pasivni.

astrolog Jovana Vilimonović

Komentari