Banjalučko porodilište: Obavljeno 11 poroda, rođeno 12 beba

Banjalučko porodilište: Obavljeno 11 poroda, rođeno 12 beba

Izvještaj za 6. oktobar (protekla 24 časa):

Policijska uprava Banjaluka: Evidentirana su četiri krivična djela: jedna teška krađa, jedno oštećenje tuđe stvari i dva pod “ostalo”. Javni red i mir je narušen dva puta: jedno vrijeđanje i jedno ometanje državnog organa u vršenju javne funkcije. Dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, jedna s posljedicama po lica u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno.

Stanica hitne pomoći: Pregledano je: 63 odrasla pacijenta i 12-oro djece, a obavljene su 22-je kućne posjete.

Porodilište: U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je 11 poroda i rođeno 12 beba: sedam djevojčica i pet dječaka.

Vatrogasna brigada je imala šest intervencija: požar 3 i tehnička intervencija 3.

Elektrokrajina: Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno. Ta danas nema planiranih radova na elektromreži.

Vodovod: Snabdijevanje Grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena za Banjaluku: Ujutro manje hladno uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana sunčano, ugodno toplo a zatim će doći do postepenog povećanja oblačnosti uz uslove za grmljavinu i pljuskove u širem regionu. Vjetar slab, zatim umjeren jugoistočni, popodne pojačan. Minimalna temperatura vazduha oko 8°C, a najviša dnevna oko 22°C.

Komentari